LISTA: Mesta målskyttarna i El Clasico

LISTA: Mesta målskyttarna i El Clasico

LISTA: Spelarna som gjort flest El Clasico mål genom tiderna

El Clasico målskyttar? Vem har gjort mest mål i El Clasico? Vem har gjort flest mål i El Clasico genom tiderna? Flest el clasico mål genom tiderna? Genom åren har det spelats otaliga matcher mellan ärkerivalerna Barcelona och Real Madrid. Några frågor som dyker upp är vilka spelare som gjort flest mål genom tiderna i matcher mellan FC Barcelona och Real Madrid samt vem som är den bäste målskytten i El Clasico? Spela och se El Clásico här =>

Flest El Clasico mål genom tiderna? El Clasico-matchen mellan dessa två stormakter till lag har alltid varit ett av fotbollsårets största händelser, och fotbollssupportrar till alla möjliga sorters klubbar kan njuta av att se dessa matcher, då det handlar om några av världens bästa spelare som gör upp om stoltheten såväl som poängen. För de båda klubbarna är detta tillfälle det bästa att försäkra sig om att ta poäng från rivalerna.

LISTA- Mesta målskyttarna i El Clasico

El Clasico målskyttar – vem har gjort flest mål i El Clasico?

El Clasico målskyttar? På den här listan kommer vi att gå igenom de fem spelarna som gjort flest mål i El Clasico och vem som gjort flest el clasico mål genom tiderna i matcherna mellan Barça och Real inför söndagens match mellan de spanska giganterna. Dessa kan man alltså kalla de spelare som genom åren verkligen har brunnit för matcherna ifråga, men som också har en otrolig talang för att göra mål. Se och spela på Real Madrid – Barcelona hos Unibet!

Vilka är spelarna med flest gjorda mål i El Clasico?

En fråga som kan komma att dyka upp när man pratar om El Clasico är vem det egentligen är som har gjort mest mål i toppmötet?  Vi på Silly Season Sverige har tidigare gjort listor som uppskattats av våra läsare, till exempel spelare som representerat både Real Madrid och Barcelona, 11 superlöften att följa i La Liga och spelschema La Liga. Listor som ni gärna får ta del av efter att ni läst om spelarna som gjort flest mål i El Clasico genom tiderna. Häng med!

5. Francisco Gento, César Rodríguez Álvarez, Ferenc Puskás – 14 mål i El Clasico

LISTA Mesta målskyttarna i El Clasico

På en delad femteplats finns tre verkliga legendarer i El Clasico-sammanhang. Den berömda duon från Real MadridFrancisco Gento och Ferenc Puskas – samt Barcelonas legendariske anfallare César Rodríguez Álvarez. Gento och Puskas utgjorde tillsammans med Alfredo di Stefano anfallstrojkan i det Real Madrid som under 50- och 60-talet var bäst i Europa. César var en viktig del av Barcelonas gyllene generation under 40- och 50-talet och gjorde sammanlagt 232 mål för klubben.

Sidor: 1 2 3

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply