Messi vs Ronaldo – vem är bäst av Ronaldo och Messi?

Messi vs Ronaldo: vem är bäst av Ronaldo eller Messi?

Vem är bäst av Ronaldo och Messi? Messi vs Ronaldo? Frågan är vem som egentligen är bäst av Leo Messi och Cristiano Ronaldo? Det är en fråga som många ställer sig nu när El Clasico närmar sig. Då avgörs vem som vinner säsongens andra liga-clasico för säsongen. Många är det som vill veta vem som är bäst av Cristiano Ronaldo och Leo Messi? Se och spela på fotboll live =>

Messi vs Ronaldo: vem är bäst mellan Messi och Ronaldo?

Vem är bäst av Ronaldo och Messi? Vissa menar på att Leo Messi är världens bästa fotbollsspelare medan andra hävdar att Cristiano Ronaldo är världens bästa fotbollsspelare. Så vem är bäst i världen på fotboll? Vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram statistik som visar vem av Messi och Ronaldo som är bäst.

Nedan kommer vi att göra ett försök att besvara den klassiska frågan: vem är bästMessi eller Ronaldo? Inför El Clasico så har vi på Silly Season Sverige tagit fram statistik. Detta för att jämföra Messi och Ronaldo i respektive klubblag och säsongen.

Messi vs Ronaldo - vem är bäst av Ronaldo och Messi?

Messi vs Ronaldo: vem är bäst Messi eller Ronaldo?

Hur många mål har Messi gjort? Hur många mål har Ronaldo gjort? Det är två frågor som vi försöker besvara för att få lite målstatistik till svaret på frågan ”Vem är bäst Messi eller Ronaldo?”

Leo Messi vs Cristiano Ronaldo mål statistik 2017/2018

Messi vs Ronaldo Messi Ronaldo
Matcher spelade 51 40
Minuter spelade 4324 3427
Mål 43 42
Mål var 101:e min 82:e min
Mål per match 0.84 1.05
Hattricks 4 2
Mål med höger fot 3 26
Mål med vänster fot 40 10
Mål på nick 0 6
Frisparkar 7 1
Straffar, mål 3 7
Straffar, missade 3 1

Leo Messi vs Cristiano Ronaldo mål statistik 2009 och framåt

Båda spelarna har haft formsvackor och skador denna säsong, därför har de inte nått sin formtopp än. För att få en bättre översikt tänkte vi ta en titt på spelarnas statistik. Detta efter det att Cristiano Ronaldo skrev på för Real Madrid 2009. Se och spela på fotboll live =>

Messi vs Ronaldo Messi Ronaldo
Matcher spelade 473 448
Mål 470 448
Assist 176 119
Hattricks 39 44
Straffar, mål 56 79
Antal titlar (lag) 23 15
Antal titlar (individuellt) 9 7

Messi vs Ronaldo - vem är bäst av Ronaldo och Messi?

Ständig kamp mellan Messi och Ronaldo

Vi är väldigt lyckligt lottade att få uppleva dessa två världsstjärnor. Både Leo Messi och Cristiano Ronaldo har varit på topp under de senaste tio åren och öst in otroliga mängdet med mål. Detta oavsett om det handlar om liga, cup eller Champions League. Ingen spelare har under det senaste decenniet lyckats utmana de båda superstjärnorna som skiftats om att vinna både guldbollar och guldskor.

När det kommer till vem som gjort flest mål i El Clasico är det Leo Messi som leder ganska stort. Argentinaren är den spelare som gjort flest mål när Barcelona och Real Madrid ställts mot varandra. Något som inte är speciellt lätt. Cristiano Ronaldo ligger ganska långt efter i just dessa matcher. Detta mycket på grund av den dominans som Barcelona haft under de senaste tio åren. Trots katalanernas övertag har ’CR7’ lyckats måla en hel del gången och är en av de spelare som gjort flest mål. Det dröjer dock ett tag om han ska komma ikapp Leo Messi.

Det är troligtvis endast några säsonger kvar innan både Messi och Cristiano Ronaldo lämnar La Liga för spel i Kina eller MLS. Det gäller att njuta så länge som möjligt innan de båda tackar för sig i de båda spanska storklubbarna. Som ni ser i statistiken ovan har de båda superstjärnorna redan gjort otroligt många mål. Frågan är hur många det blir totalt under sina respektive karriärer. Se och spela på fotboll live =>

Barcelona vs Real Madrid

Vem som vinner El Clasico i La Liga betyder ofta väldigt mycket. Det är ofta en otrolig kamp mellan FC Barcelona och Real Madrid är även Atlético Madrid blandat sig in. Den som förlorar i El Clasico får då ännu större press på sig för att vinna över Atlético. Skulle ett lag förlora båda matcherna i El Clasico samtidigt som matcherna mot Atlético förloras kan man mer eller mindre säga hejdå till ligatiteln.

Rivaliteten mellan Real Madrid och Barcelona kommer sedan lång tillbaka. Det är många punkter som spelar in när de ställs mot varandra. Politik är en stor del av hetsen. Men då några av världens bästa fotbollsspelare finns på plan när de båda gör upp gör det hela bara bättre.

Nästa El Clasico på TV, tid och kanal

Det är snart dags att kicka igång El Clasico som kommer att sändas på någon av Viasats kanaler samt Viaplay med start klockan 20:00, avspark 20:45. Det är då Real Madrid och FC Barcelona samt de båda superstjärnorna Ronaldo och Messi möts igen och ska visa vem som är bäst.

För att få in Viasat behövs ett abonnemang hos någon av de ledande tv-operatörerna. ViasatComhemFastTV och Telia är några av de operatörer som erbjuder kanalerna till sina kunder. Man kan även välja att se El ClasicoViasats streamingtjänst Viaplay. Du kan även se El Clasico gratis på Unibet TV!

Se El Clasico TV-kanal, El Clasico live stream gratis, Real Madrid vs FC Barcelona TV och Real Madrid Barcelona live stream och Silly Season för mer information om vart du kan se El Clasico på TV och gratis via live stream. Se och spela på fotboll live =>

Mer info om El Clasico

El Clasico statistik – vem är bäst Barcelona eller Real Madrid?
El Clasico senaste möten & resultat
LISTA: Mesta målskyttarna i El Clasico
Startelvan till Real Madrid – FC Barcelona
– Nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om
– Sämsta El Clasico-elvan någonsin

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply