Topp 10: Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Lista Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Liverpools sämsta Premier League-värvningar topp 10

Liverpools sämsta Premier League-värvningar? Premier League sämsta värvningar gjorda av Liverpool sedan 1992? Varje år genomförs väldigt många övergångar i den engelska fotbollen. Ett lag som inte hade så stor framgång med sina värvningar för några år sedan var Liverpool. Klubben köpte spelare för åtskilliga miljoner pund men trots det var det många spelare som inte nådde upp till förväntningarna fastän de kostat mycket pengar. En av de spelarna är Andy Carroll som kostade The Reds 35 miljoner pund. Pengar som man kunde lagt på flera billigare och bättre anfallare. Se och spela på fotboll live =>

Lista med Liverpools sämsta Premier League-värvningar

10 sämsta värvningarna Liverpool gjort i Premier League

Liverpools sämsta Premier League-värvningar? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 10 sämsta värvningarna som Liverpool genomfört sen laget började spela i Premier League 1992! Tidigare har vi bland annat gjort listor om Liverpools sämsta värvningar på 2000-talet och tio saker du inte visste om Mohamed Salah och Liverpools löner . Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom Liverpools sämsta värvningar de senaste 30 åren, häng med!

Andy Carroll är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Det var synd att spelaren från Gateshead aldrig lyckades i LiverpoolManchester City betalade endast tre miljoner mer för Sergio Agüero än vad Anfield-klubben gjorde för Andy Carroll och man kan säga att det nästan var ett rån av Mike AshleyNewcastles ägare, som sålde spelaren för 35 miljoner pund.

För Carrolls del blev det endast sex ligamål på två år och när han lämnade gjorde han det för mindre än halva priset av vad man hade köpt honom för.

Bruno Cheyrou är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Om man gör över 120 matcher och 34 mål på fyra säsonger i Lille kommer storklubbar att höra av sig, och det var precis vad som hände Bruno Cheyrou. Liverpool slog på stora trumman och köpte honom 2002. Han var i klubben i fyra år, men ändå blev det bara knappa 30 matcher. Cheyrous psykiska mentalitet, långsamma löpsteg och dåliga samarbete med lagkamraterna var ett av problemen till varför fransmannen inte lyckades slå igenom i Merseyside-klubben. Se och spela på fotboll live =>

Lista med Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Christian Poulsen är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Danskens år på Anfield var verkligen inget som kommer att skrivas in i historieböckerna. Efter flera usla insatser trots att han endast spelade 12 matcher flyttade han till Evian Ligue 1 för att fortsätta karriären. Han kostade klubben 4,5 miljoner pund, vilket kanske inte är särskillt mycket, men han var helt klart inte värd pengarna.

Sean Dundee är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Det fungerade aldrig riktigt för Sean Dundee Liverpool-tröjan efter en flytt från Karlsruher. Totalt blev spelaren inbytt vid fyra tillfällen innan han lämnade ett halvår senare för VfB StuttgartAnfield-klubben betalade 2 miljoner euro för spelaren som kan ha varit en av de sämre som spelat i klubben på modern tid.

Titi Camara är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Titi Camara är fortfarande ett stort frågetecken för Liverpool-supportrarna. Många frågade sig, ”var hittade de honom” när de såg honom spela. Efter en säsong i Liverpool lämnade han för spel i West Ham för att sedan flytta vidare till Saudiarabien.

Erik Meijer är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Den långe holländaren kom gratis från Bayer Leverkusen 1999 och hann starta 10 matcher, göra 17 inhopp och endast två mål. Meijer var Emile Heskeys ersättare och efter endast en säsong i klubben gick han på lån till Preston North End innan han flyttade till Bundesliga och Hamburger SV. Se och spela på fotboll live =>

Lista med Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Igor Biscan är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Många jämförde honom med Zinedine Zidane när han skrev på för klubben men Igor Biscan var så långt ifrån fransmannen man kan komma. Kroaten spelade dock upp sig lite och stannade i klubben i fem år innan han lämnade för spel i den grekiska ligan. Biscan var även med och vann Champions League med laget 2005.

El Hadji Diouf är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Efter ett fint VM-slutspel av Senegalesen 2002 värvades han till Liverpool för 10 miljoner euro. Många såg fram emot att se spelaren leverera på planen men det blev aldrig som de tänkt sig då anfallaren endast gjorde tre mål på 55 matcher i den röda tröjan. 2004-2005 gick han på lån till Bolton Wanderers som efter säsongen köpte loss spelaren.

Salif Diao är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Steven Gerrards självbiografi beskrivs Salif Diao som en spelare som ’inte höll Liverpool-klass’. Han var en av spelarna som tillsammans med El Hadji Diouf stod för ett grymt VM-slutspel 2002 vilket gjorde att många storklubbar fick upp ögonen för dem. Totalt blev det 37 matcher på två och en halv säsong för spelaren som under andra halvan av sitt kontrakt (totalt 5 år) fick se sig utlånad till Birmingham City, Portsmouth FC och Stoke City.

Antonio Nuñez är en av Liverpools sämsta Premier League-värvningar

Tillbringade ett år på Anfield efter att ha gått i motsatt riktning när Michael Owen skrev på för Real Madrid. Engelsk media skrev att spelaren stannade i klubben ett år för länge då han inte nådde upp till sina förväntningar på grund av skador. Spanjoren fick under sitt år i klubben även med sig en Champions League-medalj även om han knappt var med och bidrog till den. Se och spela på fotboll live =>

Läs mer från Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply