Topp 10 Arsenals sämsta värvningar

Arsenals sämsta värvning genom tiderna?

Arsenals sämsta värvning? Arsenal har gjort en del sämre och rent av dåliga värvningar genom åren i Premier League. Som ett av den engelska ligans större lag har de gjort en del större samt mindre värvningar, vissa mer lyckade än andra. Tränare Arsené Wenger har ett rykte om sig att kunna gräva fram opolerade diamanter och utveckla dem till starka talanger som han sedan utnyttjar i sitt lag.

Men lika ofta som det kommer fram talanger och starka användbara spelare så kommer de sämre kvalitativa spelarna som floppar. Wenger kan ta åt sig beröm för värvningar av spelare som Nicolas Anelka, Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Patrick Vieira och Cesc Fabregas men borde tänkt över en gång eller annan innan han värvade spelare som Oleg Luzhny, Amaury Bischoff, Sebastien Squillaci och Andrey Arshavin. Se & Spela på fotboll =>

Lista med Arsenals sämsta värvningar

10 sämsta värvningarna Arsenal gjort

Arsenals sämsta värvningar? Med alla bra värvningar smiter det in en och annan som man helst bara vill glömma och Wenger har en och annan värvning som kan ha orsakat några sömnlösa nätter. Alla topptränare har dock sådana spelare bakom sig och det är bara att glömma.

Såklart vill vi på Silly Season Sverige bara lista upp ett par av dessa spelare först innan de glöms bort. Innan vi går igenom listan kan vi dock tipsa om att kolla upp våra andra listor som Manchester United sämsta värvningar, sämsta spelarna som vunnit Champions League och Liverpools 10 sämsta värvningar under 2000-talet. Nu går vi igenom Arsenals tio sämsta värvningar! Se & Spela på fotboll =>

10. Gervinho

LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

Blev utvisat i sin debut för Arsenal efter att han gett Newcastles Joey Barton en örfil, men stora saker förväntades fortfarande av den ivorianske anfallaren efter hans eminenta målhistorik i Frankrike och Lille, men Gervinho visade tyvärr aldrig upp denna sidan i Arsenal. Efter 63 matcher och 11 mål för The Gunners gick ivorianen över till Serie A och Roma, där han har lyckades att långsamt etablera sig som en målgörare igen.

9. José Antonio Reyes

Var en stor värvning från Sevilla 2004 för mycket pengar och det var meningen att värvningen av Reyes skulle ta Arsenal till nästa nivå och trots en bra början i Premier League så utlöste en jobbig bortamatch mot Manchester United en mörk spiral som bidrog till att Reyes förlorade sin plats i laget. Han skickades ut på lån till Real Madrid och återvände aldrig från La Liga, utan gick permanent till Atletico Madrid.

8. Stathis Tavlaridis

Den grekiske försvararen Tavlaridis försökte etablera sig i Arsenals försvar men den dåvarande 21-åringen lyckades aldrig komma emellan Sol Campbell och Kol Touré. Det blev istället en utlåning, först till Portsmouth och sedan till Lille. Tavlaridis blev aldrig en startspelare i Arsenal men hade en bra karriär i Frankrike och Grekland.

7. Igors Stepanovs

Den lettiske landslagsmannen Stepanovs från Skonto Riga och inledde sin Arsenalkarriär ganska bra, men efter en fruktansvärt dålig match mot Manchester United där Londonlaget förlorade med 6-1 så gick det enbart utför för Stepanovs i Gunners och försvararen gjorde sammanlagt enbart 31 matcher för klubben innan han gick till Grasshopper Zürich i Schweiz. Se & Spela på fotboll =>

Arsenals sämsta värvning

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply