bet365

LISTA: Arsenals sämsta värvningar

LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

Arsenals sämsta värvning genom tiderna?

Arsenals tio sämsta värvningar? Arsenals sämsta värvning? Arsenal har gjort en del sämre och rent av dåliga värvningar genom åren i Premier League. Som ett av den engelska ligans större lag har de gjort en del större samt mindre värvningar, vissa mer lyckade än andra. Tränare Arsené Wenger har ett rykte om sig att kunna gräva fram opolerade diamanter och utveckla dem till starka talanger som han sedan utnyttjar i sitt lag.

Arsenals tio sämsta värvningar? Men lika ofta som det kommer fram talanger och starka användbara spelare så kommer de sämre kvalitativa spelarna som floppar. Wenger kan ta åt sig beröm för värvningar av spelare som Nicolas Anelka, Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Patrick Vieira och Cesc Fabregas men borde tänkt över en gång eller annan innan han värvade spelare som Oleg Luzhny, Amaury Bischoff, Sebastien Squillaci och Andrey Arshavin. Se & Spela på fotboll =>

Lista med Arsenals sämsta värvningar

10 sämsta värvningarna Arsenal gjort – Arsenals tio sämsta värvningar

Arsenals tio sämsta värvningar? Med alla bra värvningar smiter det in en och annan som man helst bara vill glömma och Wenger har en och annan värvning som kan ha orsakat några sömnlösa nätter. Alla topptränare har dock sådana spelare bakom sig och det är bara att glömma.

Såklart vill vi på Silly Season Sverige bara lista upp ett par av dessa spelare först innan de glöms bort. Innan vi går igenom listan kan vi dock tipsa om att kolla upp våra andra listor som Manchester United sämsta värvningar, sämsta spelarna som vunnit Champions League och Liverpools 10 sämsta värvningar under 2000-talet. Nu går vi igenom Arsenals tio sämsta värvningar! Se & Spela på fotboll =>

10. Gervinho är en av Arsenals tio sämsta värvningar?

LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

Blev utvisat i sin debut för Arsenal efter att han gett Newcastles Joey Barton en örfil, men stora saker förväntades fortfarande av den ivorianske anfallaren efter hans eminenta målhistorik i Frankrike och Lille, men Gervinho visade tyvärr aldrig upp denna sidan i Arsenal. Efter 63 matcher och 11 mål för The Gunners gick ivorianen över till Serie A och Roma, där han har lyckades att långsamt etablera sig som en målgörare igen.

9. José Antonio Reyes

Var en stor värvning från Sevilla 2004 för mycket pengar och det var meningen att värvningen av Reyes skulle ta Arsenal till nästa nivå och trots en bra början i Premier League så utlöste en jobbig bortamatch mot Manchester United en mörk spiral som bidrog till att Reyes förlorade sin plats i laget. Han skickades ut på lån till Real Madrid och återvände aldrig från La Liga, utan gick permanent till Atletico Madrid.

8. Stathis Tavlaridis

Den grekiske försvararen Tavlaridis försökte etablera sig i Arsenals försvar men den dåvarande 21-åringen lyckades aldrig komma emellan Sol Campbell och Kol Touré. Det blev istället en utlåning, först till Portsmouth och sedan till Lille. Tavlaridis blev aldrig en startspelare i Arsenal men hade en bra karriär i Frankrike och Grekland.

7. Igors Stepanovs

Den lettiske landslagsmannen Stepanovs från Skonto Riga och inledde sin Arsenalkarriär ganska bra, men efter en fruktansvärt dålig match mot Manchester United där Londonlaget förlorade med 6-1 så gick det enbart utför för Stepanovs i Gunners och försvararen gjorde sammanlagt enbart 31 matcher för klubben innan han gick till Grasshopper Zürich i Schweiz. Se & Spela på fotboll =>

Arsenals sämsta värvning

6. Park Chu Young

LISTA- Arsenals tio sämsta värvningar

Anfallaren värvades 2011 från franska klubben Monaco. Där hade den dåvarande 26-åringen hade gjort 25 mål på 91 matcher. Förhoppningen var att han skulle kunna prestera lika väl i Premier League och England. Så var dock inte fallet och det blev enbart sju matcher för sydkoreanen som lånades ut två gånger innan han gick på en fri transfer till Al Shabab i Saudi Premier League.

5. André Santos

Arsenals tio sämsta värvningar? Santos kom från det turkiska storlaget Fenerbahce 2011. Försvararen togs in i ett försök att stärka backlinjen efter det att Manchester United kört över Arsenal med 8-2 och Per Mertesacker värvades in samtidigt. Brasilianaren var högt uppskattad men visade aldrig sin klass under sina två år i klubben.

4. Tomas Danilevičius

Danilevičius var Litauens bäste målskytt genom tiderna och kom till Arsenal 2000. Innan hade anfallaren haft sejourer i sitt hemland, Belgien, Ryssland och Schweiz innan han kom till London, en flytt som inte blev jättelyckad och Danilevičius gjorde enbart tre matcher i den berömda tröjan. Efter två utlåningar tilläts han gå till italienska klubben Livorno, där han inte var alltför illa. Se & Spela på fotboll =>

Vilken är Arsenals sämsta värvning av en spelare?

3. Christopher Wreh är Arsenals tredje sämsta värvning

Wenger hade jobbat tillsammans med Wreh innan i deras gemensamma gamla klubb AS Monaco. Wrehs karriär gick dock samma väg där som i Arsenal. Han inte lyckades med att hålla kvar i en plats i startelvan. Efter flertalet utlåningar såldes han tillslut till Al-Hilal i Saudiarabien.

2. Richard Wright är en av Arsenals sämsta värvningar

Arsenals tio sämsta värvningar? Arsenallegendaren David Seaman skulle lägga av som målvakt och Wenger såg Wright som den perfekte ersättaren. Han hade två landslagsmatcher för England under bältet samt förstemålvakt för Ipswich. Men fick finna sig bakom Arsenals tredjemålvakt Stuart Taylor. Efter enbart 22 matcher i sin enda Arsenalsäsong skickades Wright till Everton och hans karriär återhämtade sig därefter aldrig riktigt.

1. Francis Jeffers är Arsenals sämsta värvning

LISTA: Arsenals tio sämsta värvningar

Arsenals sämsta värvning? Kom fram som en ung förmåga i Everton och värvades av Wenger som stöd för Dennis Bergkamp i målskyttet. Jeffers sades vara en ”fox in the box” och många hade höga förväntningar på den unge engelsmannen. Men på grund av flertalet skador och en sagd dålig attityd på träningarna gjorde att Jeffers aldrig nådde sin potential. Han skickades tillbaka på lån till Everton men efter tre säsonger i Arsenal såldes anfallaren till Charlton och Jeffer fann aldrig sin form igen. Se & Spela på fotboll =>

Vilken är Arsenals sämsta värvning av en fotbollsspelare?

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply