Lista: 5 klubbar som kan värva Joe Hart

Lista: 5 klubbar som kan värva Joe Hart

Fem klubbar som kan värva Joe Hart

Vi börjar närma oss ett nytt transferfönster i fotbollens värld. Om mindre än en månad öppnar nästa fönster.

När fönstret öppnar kommer flera stjärnor att leta efter en ny klubb. På samma gång kommer storklubbar i Premier LeagueLa LigaSerie A och Bundesliga försöka att förstärka sina trupper inför säsongens andra halva.

En av de spelare som det ryktas mest om är den engelska målvakten Joe Hart. Sedan det blev klart att Hart lånades ut till Torino har 29-åringens framtid diskuterats. Kommer han att återvända till Manchester City efter säsongen? Kommer han att skriva på för Torino permanent? Kommer han flytta till en annan klubb, kanske redan i januari?

På grund av den nuvarande situationen har vi på Silly Season Sverige listat fem klubbar som kan värva Joe Hart.

Vilken klubb kommer att värva Joe Hart?

Vi på Silly Season Sverige har gjort listor om det mesta inom fotbollens värld. Till exempel har vi tidigare skrivit om fem storklubbar som borde värva i vinter, fem saker Cristiano Ronaldo kan köpa med sin nya lönden bästa El Clasico-elvan genom tiderna och tio saker som du inte visste om det svenska fotbollslandslaget. Innan ni läser de listorna ska vi först svara på den här frågan: vilka klubbar kan värva Joe Hart?

1. Liverpool

Liverpool

Liverpools målvaktssituation fortsätter att vara ett problem. Varken Loris Karius eller Simon Mignolet har övertygat tillräckligt. Därför är det högst troligt att klubbledningen på Anfield letar efter en ny målvakt.

Innan Joe Hart lånades ut till Torino talades det om att målvakten ville flytta till Liverpool. Detta är något som kan göra att den engelska storklubben försöker värva spelaren, antingen i januari eller i sommar.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply