West Ham intresserade av Simon Mignolet

West Ham intresserade av Simon Mignolet

Londonklubben värvar Simon Mignolet?

Simon Mignolet kan flytta till London i vinter. West Ham vill köpa målvakten, enligt Transfermarketweb.

West Ham är på transferjakt efter en dålig start i Premier League. Det har bland annat hävdats att man jagar Mario MandzukicJuventus anfallare. Tidigare idag påstods det även att Londonklubben riktar blickarna mot Marouane Fellaini. Nu talas det om att en till spelare kan vara på ingång. West Ham är intresserade av Simon Mignolet, uppger Transfermarketweb.

Klubbledningen på London Stadium ser Liverpools målvakt som en potentiell värvning i januari, enligt flera källor inom West Ham.

Samtidigt talas det om att Londonklubbens intresse för Asmir Begovic har svalnat. Man sägs anse att Chelseas målvakt kommer bli väldigt svår att värva.

En värvning av Mignolet är dock mycket möjligt. Det har vid flera tillfällen påståtts att målvakten har bett Liverpool att sälja honom, då han inte längre är klubbens förstaval på sin position.

Flera värvningar på Anfield?

Samtidigt som det ryktas om att Liverpool kan komma att sälja sin belgiska målvakt uppges det även att klubben vill värva in flera nya spelare i januari. Det har till exempel spekulerats om att Liverpool jagar Portos Hector Herrera och att man även vill värva Christian Pulisic från Borussia Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply