Lista: 5 storklubbar som borde värva i vinter

Lista: 5 storklubbar som borde värva i vinter

5 storklubbar som borde värva i vinter

Nu är det mindre än en månad kvar till vinterns transferfönster öppnar. Då säsongen börjar närma sig sin andra halva kommer allt fler klubbar vara desperata att förstärka sin lag. Ett lyckat nyförvärv kan vara skillnaden mellan en ligatitel eller inte, eller avgöra om en klubb kommer att spela i Champions League under nästa säsong.

Flera storklubbar i Premier League, La LigaSerie A och Bundesliga kommer göra allt för att förstärka på olika positioner.

För några veckor sedan skrev vi på Silly Season Sverige om vilka stjärnor som kan byta klubb i januari. Nu är det dags att se på det från klubbarnas synvinkel istället. Vilka lag borde försöka förändra i sina spelartrupper? Vilka storklubbar borde värva i vinter?

Europeiska storklubbar som behöver värva i januari

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat den bästa El Clasico-elvan genom tidernatio fotbollsspelare som avlidit under deras karriärer och de sämsta talangerna i Premier Leagues historia. Innan ni klickar er fram till de listorna ska vi först gå igenom vilka fem storklubbar som borde värva i vinter.

1. Tottenham

Tottenham

Tottenham ligger femma i Premier League efter fjorton omgångar. Den stora anledningen till att det inte har gått bättre är bland annat att man haft svårt att avgöra matcher. Man har spelat oavgjort sex gånger, vilket är nästan hälften av klubbens matcher i ligan.

För att se till att man i framtiden vinner den sortens matcher som man tidigare spelade oavgjort kan klubben behöva värva en anfallare. Till exempel har det ryktats om att Tottenham jagar Liverpools Daniel Sturridge. Tillsammans med landsmannen Harry Kane skulle Sturridge kunna förbättra klubbens anfallsspel och målskytte.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply