Chelsea jagar Middlesbroughs Ben Gibson

Chelsea jagar Middlesbroughs Ben Gibson

Vill värva från ligakonkurrenten

Ben Gibson kan flytta från en Premier League-klubb till en annan. Chelsea vill värva försvararen, enligt Independent.

Chelsea leder Premier League efter 14 omgångar. För att se till att man fortsätter på samma sätt vill klubben värva in nya spelare i januari. Det har till exempel sagts att Chelsea jagar Kostas Manolas. Dessutom ska man vara intresserade av Marco Verratti. Nu ryktas en till spelare vara på väg att flytta till Stamford Bridge. Chelsea jagar Ben Gibson, uppger Independent.

Det talas om att Londonklubben är imponerad av Gibsons spel för ligakonkurrenten Middlesbrough. Man ska ha blivit så förtjusta i försvararen att man nu vill värva honom.

Inte billig

Dock så kommer Middlesbrough inte släppa honom billigt. Klubben värderar Gibson väldigt högt, och ser 23-åringen som en viktig pusselbit i sin jakt på fortsatt spel i Premier League. Det påstås att föreningen vill ha 35 miljoner pund för att släppa sin back.

Gibson kom till Middlesbrough år 2005, när han var tolv år gammal. Sedan dess har han varit klubben trogen. Efter över elva år på Riverside Stadium kan försvararen nu vara på väg att lämna föreningen i vinter.

Steve GibsonMiddlesbroughs ägare, är Ben Gibsons farbror.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply