Uppgifter: Joe Hart vill till Liverpool

Uppgifter: Joe Hart vill till Liverpool

Kan acceptera en reducering av sin lön

Manchester Citys målvakt Joe Hart kommer inte att få spela mer för Manchesterklubben och ser sig om efter andra alternativ, med Liverpool som en möjlig utväg och engelsmannen kan till och med tänka sig att gå ner i lön.

Manchester Citymålvakten och klubbikonen Joe Hart har över sommaren förvandlats till att bli överflödig i klubben. Hart har inte varit i sin absoluta toppform på senare tid och gjorde en mycket svag insats för Englands del i EM 2016 i Frankrike, men har spelat i klubben i tio år. Nye inkommande tränaren Pep Guardiola ser dock inte på detta med sentimentala ögon. Den spanske tränaren anser inte att Hart är den typen av målvakt som han är ute efter och därför har han sökt sig om efter andra alternativ, med resultatet att Barcelonas målvakt Claudio Bravo värvades, någonting som blev klart under gårdagen.

Nu måste Joe Hart hitta en ny klubb, då han har blivit tillsagd av City att han inte är önskad i klubben. Den engelska tidningen The Sun hävdar att Hart skall vara beredd på att reducera sin lön för att locka Liverpool att lägga ett bud på honom. Men tränare Jürgen Klopp har hittills inte visat något intresse för att erbjuda Hart en väg ut. Även Merseysidegrannarna Everton skall ha varit intresserade av målvakten, som har en lön på 150 000 pund i veckan på Etihad, men tränare Ronald Koeman har gått ut och dementerat dessa rykten.

Pep Guardiola är däremot jättenöjd med nya målvaktsvärningen i Bravo.

– Claudio är en fantastisk målvakt och ett excellent tillskot till vårat lag. Han har erfarenhet och jättebra ledarskapskvalitéer och han är på toppen av sitt liv. Han är en målvakt jag har beundrat sedan ett par år tillbaka och jag är väldigt glad över att han nu är en Cityspelare, sade Guardiola.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply