• Error, no group ID set! Check your syntax!

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

LISTA- Världens dyraste fotbollsspelare

Världens dyraste fotbollsspelare 2018

Världens dyraste fotbollsspelare? Har du någonsin undrat vilka som är de dyraste övergångarna i fotboll? Det finns otroligt många spelare som köps och säljs hela tiden, men vilka är egentligen de dyraste övergångarna? För att att hitta världens dyraste fotbollsspelare någonsin har vi gått igenom gamla artiklar och listor som vi publicerat. Därefter har vi skapat en lista på världens dyraste fotbollsspelare.

Nu kan vi på Silly Season Sverige presentera listan med de dyraste fotbollsspelarna någonsin. Några av listorna vi upprättat inom området är bland annat dyraste startelvorna i Premier Leaguedyraste spelarna över 30 år och dyraste försvararna genom tiderna.

Vem är världens dyraste fotbollsspelare 2018?

Högsta transfersumma i fotboll? Dyraste övergångarna i fotboll? Real Madrids förvärv av Bale och hans transfersumma finns med bland de dyraste övergångarna i fotbollshistorien. Något som blir tydligt är att de spanska La Liga topplagen Real Madrid och Barcelona står för majoriteten av förvärven. Samt att engelska Premier League står för försäljningarna bland de dyraste övergångarna någonsin.

Som spelare är det såklart häftigt att vara en av de dyraste fotbollsspelarna på planeten. Pressen måste dock vara otroligt hög. Det är så att svettdropparna bryter ut i pannan vid bara tanken! För de pengar som läggs ut handlar det också om fotbollsspelare som är en fröjd för ögat att beakta.

LISTA- Världens dyraste fotbollsspelare

Världens dyraste fotbollsspelare någonsin

För dig som är intresserad av dyraste övergångarna från Allsvenskan så kan du ta en titt på vår Lista med Allsvenskans dyraste övergångar någonsin. Om du däremot är intresserad av de dyraste övergångarna till Allsvenskan så får du vänta då listan ännu inte upprättats.

Några andra intressanta listor som vi upprättat är bland annat 10 spelare som inte lyckades i Chelsea, nio världsklasspelare Real Madrid och Barcelona kämpat om och de 0 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna. Har du inte sett de innan hoppas vi att du kommer att göra det efter denna lista med de dyraste spelarköpen i fotbollshistorien. Här kommer de dyraste klubbytena i fotbollshistorien, häng med!

10. Romelu Lukaku – Everton till Manchester United

Världens dyraste fotbollsspelare genom tiderna - Romelu Lukaku

Sommaren 2018 var det Chelsea och Manchester United som gjorde upp om värvningen av Romelu Lukaku. Tillslut var det The Red Devils som drog det längsta strået och Lukaku valde spel på Old Trafford.

Transfersumma: 85 miljoner euro

9. Neymar Junior – Santos till FC Barcelona

Lista på världens dyraste fotbollsspelare - Neymar

Neymar Jr övergång från Santos till FC Barcelona, en av världens dyraste transfersumma i fotboll. Brasiliens lagkapten Neymar Junior fick många blickar på sig redan vid ung ålder. När han spelade i Santos då han stod för flera fantastiska soloprestationer och underbara mål. Neymar kostade Barcelona en stor summa pengar. Det är fortfarande dock oklart hur mycket Camp Nou-klubben betalade för den brasilianske jättetalangen. Det tog ungefär en säsong för brasilianaren att anpassa sig till sin nya klubb men efter det lossnade det.

Transfersumma: 88,2 miljoner euro

Se även: Lista: Tio värsta spelplatserna i VM-sammanhang

Se även: Topp 10: Längsta avstängningarna i Premier League

Se även: Topp 10: Europas bästa bänkvärmare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply