Topp 7: Dyraste PL-övergångarna någonsin på Deadline Day i januari

Dyraste övergångarna någonsin under sista transferdagen

Vilka var de dyraste övergångarna som genomförts på januarifönstrets sista dag i Premier League någonsin? Under januari transferfönstret genomfördes många övergångar och vi har naturligtvis rapporterat om de flesta övergångarna, men för att få en överblick över de dyraste övergångarna i Premier League så satte vi ihop en lista över de dyraste övergångarna som blev klara dagen innan januarifönstret stängde för att ha som underlag till kommande lista över dyraste övergångarna i fotboll. Jämför dessa med Januari transferfönstrets tio dyraste värvningar 2015.

Topp sju dyraste Deadline Day-värvningar under januarifönstret i Premier League

Tidigare har vi publicerat listor som FIFAs världslag 202010 fotbollsspelare som begått brott och bästa straffskyttarna i världen. Kolla gärna in listorna efter att ni gått igenom de 10 dyraste spelarna som kommit på Deadline Day i Premier League.

7. Andrey Ashavin – Från Zenit till Arsenal FC – £15 miljoner

Datum för transfer: 3 februari, 2009

Den nu 33-årige anfallaren kommer på sjunde plats över en av de dyraste spelarövergångarna på Deadline Day i januari. Den före detta ryska landslagskaptenen flyttade 2009 från Zenit Saint Petersburg till Arsenal för en summa upp emot £15 miljoner

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply