Suso återvänder till Liverpool?

Suso återvänder till Liverpool?

Liverpool vill värva tillbaka Suso

Liverpool jagar Milans mittfältare. Premier League-laget vill värva tillbaka Suso, uppger Daily Star

Liverpool börjar planera för ett liv utan Philippe Coutinho. Om brasilianaren lämnar Anfield vet engelsmännen vem de vill ta in i stället. I så fall vill vill Liverpool värva tillbaka Suso från Milan, enligt Daily Mail.

Premier League-klubben är villig att matcha mittfältarens utköpsklausul. Om de förlorar Coutinho kommer de att kontakta Milan och Suso för att se vad som krävs för att locka spanjoren tillbaka till Anfield.

Suso lämnade Liverpool för Milan i januari 2015. Sedan dess har han blivit en av de bästa spelarna på San Siro. Under årets säsong har 23-åringen redan gjort fem mål och tre assist. Det placerar honom på första plats i klubbens skytteliga.

Suso återvänder till Liverpool?

Donnarumma lämnar?

Samtidigt talas det om att en spelare kan lämna MilanAtlético Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma. Spanjorerna är rädda för att de kommer att förlora Jan Oblak under sommaren 2018. Därför har spanjorerna börjat leta efter målvaktens ersättare. I den jakten har de fastställt att Donnarumma är ett av de bästa alternativen. Om Milan misslyckas med att nå spel i Champions League så kommer Atlético att lägga ett bud på Donnarumma under den kommande sommaren.

Därför talar det mesta för att transfercirkusen runt Donnarumma sätter igång på nytt. I somras var talangen nära att lämna Milan. Målvakten sades tacka nej till en förlängning med Serie A-klubben och ryktades vara på väg till Manchester United och Real Madrid. Till slut så förlängde dock stortalangen sitt avtal med de rödsvarta.

Suso återvänder till Liverpool?

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply