Uppgifter: Real Madrid vill värva Neymar för rekordsumma

Uppgifter- Real Madrid vill värva Neymar för rekordsumma

Neymar kan lämna PSG efter endast ett år

Enligt flertalet tidningar, framför allt i Spanien, ska Real Madrid komma att lägga ett bud på Neymar för att värva brasilianaren till Estadio Santiago Bernabéu nästa sommar.

Flyttryktena kring Neymar och en flytt verkar aldrig ta slut. Brassen som anslöt till FC Barcelona sommaren 2013 och skrev i somras på för Paris Saint-Germain. Superstjärnan blev då världens dyraste fotbollsspelare och fransmännen betalade då 222 miljoner euro för spelarens tjänster.

Under de senaste dagarna har det dock ryktats om att Neymar inte sägs trivas i den franska huvudstadsklubben och att han kan vara på väg att lämna. Idag kommer även uppgifter om vilken klubb Neymar kan vara på väg till och det är inte vilken som helst somdykt upp.Enligt flera tidningar i Spanien ska nämligen Real Madrid vara beredda att lägga en rekordstor summa för att få loss 25-åringen nästa sommar.

Uppgifter- Real Madrid vill värva Neymar för rekordsumma

Det är framför allt den Madridbaserade tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifter om att Real Madrid vill betala hela 200 miljoner pund (drygt 226 miljoner euro) för spelarens tjänster. Den spanska huvudstadsklubben har under flertalet år varit på jakt efter Neymar och nu kan en affär bli lättare, detta då han inte skulle lämna Barcelona direkt för spel hos marängerna.

Neymar har stått för 11 mål på 12 matcher i PSG.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply