Uppgifter: Arsenal närmar sig en värvning av Nabil Fekir

Uppgifter: Arsenal närmar sig en värvning av Nabil Fekir

Nabil Fekir flyttar till Arsenal?

Nabil Fekir kan vara Arsenals nästa värvning. Premier League-klubben närmar sig en värvning av fransmannen, rapporterar Daily Mail.

Är Nabil Fekir Arsenals nästa värvning? Den offensiva mittfältaren ser ut att lämna Lyon. Fransmannen är på väg att flytta till Emirates Stadium, skriver Daily Mail.

Arsenal kommer att erbjuda cirka 60 miljoner pund för att få Lyon att släppa 24-åringen.

Premier League-klubben sägs förhandla med Fekir i nuläget. Parterna är nära varandra och kommer snart nå en överenskommelse, enligt källor inom båda lagen.

Det återstår att se om övergången blir av i vinter eller under sommaren 2018.

Barcelona utmanar

Barcelona utmanar Arsenal i jakten på Fekir. Om katalanerna misslyckas med att värva Philippe Coutinho så kommer det att försöka plocka in fransmannen i stället. Robert FernandezBarcelonas sportchef, var på plats när Lyon vann med 3-0 mot Everton Europa League. Då gillade han det han såg från Fekir.

Jorginho på ingång?

Arsenal kopplas även ihop med en värvning av JorginhoPremier League-klubben vill värva Napolis mittfältare så fort som möjligt. De kommer att försöka plocka in 25-åringen redan i januari, men då är det tveksamt att italienarna vill släppa spelaren. Om Napoli inte går med på att släppa Jorginho i vinter så kommer Arsenal att göra ett nytt försök under sommaren 2018.

Jorginhos kontrakt med Napoli gäller till och med juni år 2020.

Sánchez kan lämna

Samtidigt talas det mesta för att Alexis Sánchez lämnar Arsenal. Det kommer att ske antingen i vinter eller under sommaren. Bland annat ryktas chilenaren till Everton. Det skulle vara en av vinterns mest överraskande värvningar.

Merseyside-klubben är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för sydamerikanen. De anser att Sánchez skulle förstärka den nuvarande truppen rejält och hjälpa Everton bort från bottenstriden.

De återstår dock att se hur sugen Sánchez är på att flytta till Goodison Park.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply