SKRÄLLEN: Everton jagar Alexis Sánchez

SKRÄLLEN: Everton jagar Alexis Sánchez

Alexis Sánchez flyttar till Everton?

Everton kan stå för en av vinterns mest oväntade värvningar. Klubben jagar Arsenals Alexis Sánchez, uppger Daily Mirror.

Alexis Sánchez har ryktats vara på väg bort från Arsenal under hela året. Manchester CityChelsea och Manchester United har nämnt som nya klubbadresser. Nu ger sig en betydligt mer överraskande klubb in i jakten på chilenaren. Everton vill värva Alexis Sánchez i januari, skriver Daily Mirror.

Merseyside-klubben är beredd att erbjuda 30 miljoner pund för sydamerikanen. De anser att Sánchez skulle förstärka den nuvarande truppen rejält och hjälpa Everton bort från bottenstriden.

Det återstår dock att se hur sugen Sánchez är på att flytta till Goodison Park.

SKRÄLLEN- Everton jagar Alexis Sáncheze

Mycket talar för City

Annars talar mycket för att Sánchez flyttar till Manchester City. Han var på väg dit redan i somras, men stoppades då av Arsenal. I vinter kommer City att komma med ett nytt bud på spelaren. Den här gången kommer de ljusblå att komma med ett lägre bud än det som föreningen erbjöd i somras. Då var City villiga att spendera 60 miljoner pund på spelaren. I vinter kommer det att vara endast ett halvår kvar på Sánchez kontrakt med Arsenal, vilket gör så att Manchesterklubben värderar honom till ett lägre pris. De ryktas erbjud omkring 20 miljoner pund för sydamerikanen.

Det återstår att se om Arsenal skulle acceptera en sådan prissänkning. Om klubben inte väljer att sälja Sánchez i januari kan han lämna gratis under sommaren.

Sedan 2014

Sánchez har spelat för Arsenal sedan juli 2014. Under sin tid i föreningen har han vunnit FA-cupen två gånger. Efter över tre år på Emirates Stadium så talar det mesta för att stjärnans tid i klubben är över.

Tidigare under karriären har chilenaren spelat för bland annat BarcelonaUdinese och River Plate.

SKRÄLLEN- Everton jagar Alexis Sánchez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply