Uppgifter: Real Madrid överens med Kepa – kan ansluter i vinter

Kepa kan skriva på för Real Madrid inom kort

Framtiden för Kepa Arrizabalaga blir allt mer osäker. Målvakten vars kontrakt går ut efter säsongen sägs vara överens med Real Madrid om en flytt till huvudstaden samtidigt som spelarens nuvarande lag Athletic Club vill förlänga med 23-åringen.

Real Madrid har under de senaste åren letat efter en målvakt att värva. Trots att man värvade Keylor Navas sommaren 2014 har varken klubbledningen eller fansen varit nöjda med målvaktspositionen i den spanska huvudstadsklubben. Costaricanen har vid flera tillfällen blivit kritiserad och det är ingen hemlighet att marängerna vid flera tillfällen försökt få in en ny förstamålvakt i truppen. Det har framför allt handlat om David De Gea som man försökt värva flertalet gånger men då Manchester United inte alls var intresserade av att sälja sin spanske stormålvakt har man tvingas rikta blickarna på annat håll. Det har pratats om allt från Jan Oblak Atlético Madrid till Gianluigi Donnarumma AC Milan men nu verkar Los Blancos ha hittat ett namn man kommer försöka värva under det kommande transferfönstret.

Uppgifter Real Madrid överens med Kepa - kan ansluter i vinter

Enligt uppgifter till flera spanska medier, bland annat tidningen Diario MARCA ska Real Madrid vara väldigt intresserade av att värva Kepa Arrizabalaga från Athletic Club. Den 23-årige målvakten har gjort succé på San Mamés efter att ha tagit över målvaktsposten från Gorka Iraizoz. Han har även varit en av de viktigaste spelarna i det spanska U21-landslaget, som bland annat tog sig till final i sommarens EM-slutspel, och för endast några dagar sen debuterade han i A-landslaget mot Costa Rica.

Spelarens kontrakt går ut efter säsongen och sitter på en utköpsklausul på 20 miljoner euro. Real Madrid sägs dock vara beredda att betala upp till 25 miljoner euro för att spelaren ska ansluta redan under januarifönstret. Det har till och med pratats om att Real Madrid ska vara överens med spelaren om ett kontrakt, men att marängerna inte tänker lägga sig i eventuella kontraktsförhandlingar mellan Athletic och spelaren om denne skulle välja att förlänga överenskommelsen med den baskiska klubben.

Uppgifter- Real Madrid överens med Kepa - kan ansluter i vinter

 

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Real Madrid

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply