bet365

Bilden som avslöjar framtiden för Antoine Griezmann och Mesut Özil?

Bilden som avslöjar framtiden för Antoine Griezmann och Mesut Özil

Griezmann och Özil – klubbkamrater efter årsskiftet?

De båda storstjärnorna har ryktats vara på väg att byta klubb i januari månad och nu spär duon på ryktena om att de kommer spela i samma klubb efter årsskiftet.

Antoine Griezmann och Mesut Özil är två spelare som det ryktats mycket om under det senaste året. Den förstnämnde har vid flera tillfällen flirtat med Manchester United om en flytt men även Paris Saint-Germain och Barcelona ska även vara på jakt efter fransmannen. Özil sitter på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018 och även tysken har kopplats ihop med både United och Barcelona.

Bilden som avslöjar framtiden för Antoine Griezmann och Mesut Özil

Det är fortfarande oklart var de båda kommer att spela sin fotboll när 2018 inleds men på tisdagskvällen fick vi se en bild som kan avslöja en del av spelarnas framtid. Efter att Frankrike och Tyskland spelade 2-2 på Stade de France under tisdagskvällen laddade Griezmann upp följande bild med en kommentar som kan avslöja de bådas framtid.

Under tisdagen kom uppgifter om att Barcelona ska vara överens med Griezmann om ett kontrakt samtidigt som man vill betala spelarens utköpsklausul på 100 miljoner euro. Det är dock oklart om duon kommer spela tillsammans i BarcelonaManchester United, Arsenal eller Atlético Madrid efter nyår.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Antoine Griezmann i Atlético Madrid

????? + ??‍? = ⚽️

Ett inlägg delat av Antoine Griezmann (@antogriezmann)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply