Liverpool sätter prislapp på Coutinho till vintern

Liverpool sätter prislapp på Coutinho till vintern

Coutinhos prislapp satt – så mycket måste Barcelona betala

Enligt brittisk press ska Liverpool ha satt en prislapp på Phillippe Coutinho för att släppa honom under vinterfönstret. Det är dock oklart vad Barcelona är beredda att betala för storstjärnans tjänster.

Transfercirkusen kring Liverpool, Barcelona och Philippe Coutinho ser inte ut att ha något slut. Den spanska storklubben försökte flertalet gånger att köpa loss storstjärnan under sommarens transferfönster men The Reds var hela tiden klara med sitt beslut, man ville inte sälja Coutinho. Brassen stannade på Anfield trots att han själv uttalade sig positivt till en flytt till nordöstra Spanien.

Liverpool sätter prislapp på Coutinho till vintern

Nu kommer The Mirror med uppgifter om att Liverpool dock ska ha bestämt sig för att sälja spelaren och att man satt en prislapp. Det är oklart om en eventuell affär skulle bli av i vinter eller nästa sommar då Coutinho representerat Liverpool i Champions League samtidigt som The Reds vill hämta in en ersättare man kan använda i CL-spel.

Tidningen avslöjar nämligen att Liverpools klubbledning satt en prislapp på 150 miljoner euro för att släppa Coutinho. Under sommaren 2017 ska Barcelona ha erbjudit som mest 130 miljoner för spelarens tjänster, något engelsmännen dock inte ville acceptera.

SE ÄVEN: Liverpool-stjärnornas löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply