Real Madrid och Manchester United fortsätter att jaga Gianluigi Donnarumma

bet365
Real Madrid och Manchester United fortsätter att jaga Gianluigi Donnarumma

Storklubbarna vill värva Milans målvakt

Gianluigi Donnarumma är en jagad man. Real Madrid och Manchester United vill värva Milans målvakt, skriver Transfermarketweb.

Gianluigi Donnarumma är 18 år gammal. Trots målvaktens unga ålder så har han slagit sig in i Milans startelva. Italienaren har imponerat så pass mycket att flera storklubbar vill värva honom. Real Madrid och Manchester United jagar Donnarumma, enligt Transfermarketweb.

Milan försöker förlänga talangens avtal med klubben. Det har de inte lyckats med än. Den situationen vill Real och United utnyttja.

Om United lyckas med att värva Donnarumma så är det troligt att man släpper David de Gea till Real. På så sätt kan båda klubbarna gå vinnande ur situationen, samtidigt som Milan blir lottlösa (förutom pengarna de i så fall får för Donnarumma).

En hård smäll

Att förlora Donnarumma kan bli en hård smäll i ett annars lyckat transferfönster för Milan. Hittills har Serie A-laget värvat in Mateo MusacchioFranck KessiéRicardo Rodriguez och André Silva. Dessutom hävdas det att klubben arbetar för att plocka in Zlatan Ibrahimović, Emil Forsberg och Nikola Kalinić.

Samtidigt talas det om att ett antal spelare kan lämna San Siro i sommar. Förutom Donnarumma så sägs det även att Carlos Bacca är på väg bort. PSG jagar colombianen. Det spekuleras också om att M’Baye Niang är på väg till Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply