Athletic Bilbao är intresserade av Arsenals Nacho Monreal

Athletic Bilbao är intresserade av Arsenals Nacho Monreal

Nacho Monreal flyttar hem?

Nacho Monreal kan byta Premier League mot La Liga. Athletic Bilbao är intresserade av spanjoren och vill värva honom, skriver Football Espana.

I november öppnade Nacho Monreal för en återkomst i La Liga. Nu kan det vara på väg att hända. Athletic Bilbao har Arsenals spanjor högt upp på sin önskelista och vill värva honom i sommar, uppger Football Espana.

Monreal är uppväxt i Baskien och har under en lång period varit en önskvärd värvning för Bilbao. I sommar hoppas man kunna locka till sig 31-åringen. Källor inom den spanska föreningen säger att klubbledningen är säkra på att man kommer att kunna plocka in försvararen.

Lämnade Spanien 2013

Monreal har inte spelat i La Liga sedan år 2013. Då lämnade han Malaga för att skriva på för Arsenal. Sedan tidigare har backen även representerat Osasuna Spanien.

Om Monreal väljer att lämna Arsenal är en period på fyra år i klubben över. Under sin tid i London har han varit med om att vinna FA-cupen två gånger.

Även Bellerin?

En annan spanjor som kan lämna Arsenal för hemlandet är Hector Bellerin. Han har kopplats ihop med en flytt till Barcelona, som är spelarens moderklubb.

Samtidigt som både Monreal och Bellerin ryktas lämna Arsenal talas det även om att den engelska klubben planerar för flera värvningar i sommar. Till exempel sägs det att man jagar Kasper Schmeichel. Dessutom spekuleras det om att Arsenal vill värva både Idrissa Gueye och Ross Barkley från ligarivalen Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply