Tidningen: ”Barcelona förhandlar med Hector Bellerin”

bet365
Tidningen: "Barcelona förhandlar med Hector Bellerin"

Hector Bellerin på väg att lämn Arsenal?

Enligt spansk media förhandlar Barcelona med Arsenals ytterback Hector Bellerin om en övergång i sommar.

Arsenal har trots fina resultat och värvningar som Mesut Özil och Alexis Sanchez inte lyckats vinna någon titel. Laget har länge varit med i toppstriden av Premier League men på våren har Arsene Wengers manskap inte räckt till och oftast trillat ner ett par placeringar i tabellen.

För ett par dagar kunde vi läsa om att Alexis Sanchez är på väg bort från Emirates Stadium och nu kommer nästa namn fram som kan flytta från Arsenal. Enligt den Barcelonabaserade tidningen Diario SPORT sägs Hector Bellerin förhandla med sin tidigare klubb för en flytt tillbaka till Katalonien där han tidigare spelat i Barcas ungdomslag.

Tidningen skriver att Barcelona redan haft flertalet möten med Bellerins representant och är väl medvetna om att priset på spelaren kan stiga upp till 40 miljoner euro. Detta då intresset för spelarens tjänster är stort. Ytterbacken har för närvarande ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2023 och förlängde för så sent som fyra månader sen men trots det sägs försvararen inte vara övertygad om att stanna.

Debaclet i Champions League mot Bayern Munchen sägs ha påverkat flertalet spelare i laget och det mesta tyder på att vi kommer få se en cirkus med Barcelona och Bellerin likt sommaren 2011 då Cesc Fabregas återvände till Camp Nou.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply