Uppgifter: Ivan Perisic kan lämna för Premier League

Ivan Perisic nära förlängning med Inter

Inter vill förlänga med Ivan Perisic

Kroaten som tidigare spelat i bland annat Dortmund och Wolfsburg sägs ha fått ett kontraktsförslag av Inter, samtidigt vill toppklubbar i England värva 28-åringen.

Inters kroatiska mittfältare Ivan Perisic har en framtid som i dagsläget inte är helt bestämt. Spelaren har i nuläget ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020, men kan komma att lämna då flertalet engelska storklubbar vill köpa loss Perisic. Inter ska ha erbjudit spelaren ett nytt kontrakt men då bland annat Chelsea, Liverpool och Manchester United har Perisic på sin önskelista ska det inte vara helt klart var han spelar nästa säsong.

Det är brittiska TMW som kommer med uppgifter om att spelaren, vars kontrakt sträcker sig över de kommande 3,5 åren, har ett förlängningserbjudande från Guiseppe Meazza-klubben men att spelarens framtid är osäker. Perisic som tidigare spelat i bland annat Borussia Dortmund och Wolfsburg kommer med största sannolikhet att lämna Serie A för de brittiska öarna i sommar, frågan är dock vilken klubbadress som kroaten väljer.

Kan värva in Heung-Min Son som ersättare

Heung-Min Son spelar i Tottenham Hotspur och har kommit att bli en pålitlig avbytare och en mittfältare att lita på när den ordinarie startelvan sviker, men den sydkoreanske landslagsmannen har, efter snart två säsonger i klubben, ännu inte lyckats jaga sig till en ordinarie startplats i Mauricio Pochettinos elva, någonting som kan komma att störa vänsteryttern.

Son har levererat 14 mål i alla turneringar under den gångna säsongen, och kommer med all förmodan att ersätta Harry Kane på anfallet medans Tottenhams nummer 10 är borta från spel under minst en månad, efter en ankelskada. Sons matchform och Pochettinos ovilja att ge sydkoreanen en startplats har öppnat ögonen hos Sevilla och Inter Milan, rapporterar den engelska tidningen the Evening Standard. Enligt uppgifter skall La Liga-klubben och Serie A-klubben här se sin chans att kunna värva vänsteryttern till sommaren, om ingen förändring har skett.

Uppgifter Ivan Perisic kan lämna för Premier League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply