Arsenal värvar Ross Barkley?

Arsenal värvar Ross Barkley?

Saknar någon med Barkleys kraft på mittfältet

Arsenal letar efter en mittfältare som kan tillföra lite kraft på mitten, och där anser de sig ha funnit en perfekt måltavla i Evertons Ross Barkley, men Londonrivalerna Tottenham och Chelsea uppges också vara intresserade.

Det svajar i Arsenals läger för tillfället och Londonklubben verkar ha gått ner sig i något av en svacka. Den röda klubben baserad i norra London har förlorat sex av sina senaste nio matcher, vilket sällan händer för Arsenals del, och det är den franske tränaren sedan 21 år tillbaka, Arsene Wenger, som beskylls för detta, och supportrarna vill byta tränare.

Trots dessa förändringar håller klubben som alltid ögon och öron öppna för eventuella kap på transfermarknaden, och enligt uppgifter till den engelska tidningen the Mirror skall Arsenal ha fått upp ögonen för Evertons Ross Barkley.

Den 23-årige mittfältaren har varit av intresse för konkurrerande Premier League-klubbar ett tag nu och Tottenham såväl som Chelsea, båda Londonkonkurrenter till Arsenal och till varandra, uppges vara intresserade av att värva mittfältaren. Den unge engelsmannen är ett kraftpaket på mittfältet, och har under den gångna säsongen bidragit med fyra mål och sju assist i Premier League.

Barkley, som kommer från Liverpool, sitter på ett kontrakt som går ut nästa sommar och har skjutit upp en förlängning, vilket innebär att Everton kan vara mer villiga att sälja honom i sommar och få åtminstone 10 miljoner pund för honom, än att han går som bosman nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply