Arsenal planerar värvning av Kasper Schmeichel

Arsenal planerar värvning av Kasper Schmeichel

En klar indikation på att Arsene Wenger stannar

Det ser ut som att tränare Arsene Wenger kommer att stanna i Arsenal en eller två säsonger till i alla fall, och fransmannen sägs redan förbereda en sommar-transfer i form av Leicester Citys stjärnmålvakt Kasper Schmeichel.

Efter mycket om och men kan alltså Arsene Wengers framtid vara klar. Det ser ut som att den franske tränaren kommer att stanna i Arsenal i alla fall, åtminstone en eller två säsonger till. Det har länge talats om att Juventus-tränaren Maxi Allegri skulle kunna svepa in och ersätta Wenger, men som det ser ut nu kommer fransmannen att stanna på sin post, som han har innehaft i 21 år nu, och han sägs redan vara i full gång att smida planer för sommarens transfer-affärer.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen the Mirror skall Wenger hålla på att förbereda ett bud på Leicester Citys stjärnmålvakt Kasper Schmeichel. Den 30-årige målvakten är i sina bästa år och, som sin far Peter Schmeichel, som åtnjöt otaliga framgångar i Manchester United – har Kasper redan lyckats med att vinna en Premier League-titel med Leicester City och har varit den av Leicester-spelarna som har behållit sin form från förra året allra bäst.

Wenger sägs se honom som utmärkt konkurrens till Petr Cech, och det är inte alltför otroligt att Schmeichel till och med skulle kunna få ta över förstemålvaktsrollen mer eller mindre på en gång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply