Manolas: ”Nainggolan borde lämna Roma, han är ett fenomen”

Manolas: "Nainggolan borde lämna Roma, han är ett fenomen"

Blivit tillsagd av lagkamrat att lämna klubben

Kostas Manolas, själv ihopkopplad med ett gäng Premier League-klubbar, menar på att lagkamraten Radja Nainggolan måste lämna Roma för att kunna utvecklas och sade även att han kommer vänja sig vid det engelska regnet.

Flertalet spelare i AS Roma har kopplats ihop med flyttar bort från klubben. Den grekiske försvararen Kostas Manolas har länge sagts vara på väg bort, med klubbar som Arsenal, Chelsea, Liverpool och Manchester United som alla är intresserade av försvararens signatur. Manolas har nu uttalat sig om lagkamraten Radja Nainggolan, och den 25-årige backen menar på att hans lagkamrat borde lämna klubben för att kunna uppfylla sin potential. Nainggolan har tidigare avfärdat rykten om en flytt bort från Roma och menar på att det regnar för mycket i England

– Nainggolan gillar inte regnet, men han är bland de bästa mittfältarna i världen och måste anpassa sig till det också om han vill spela i de bästa lagen. Han kan göra det, för han är ett fenomen, sade Manolas via Goal.

– Låt oss vara ärliga, vi når inte upp till Barcelonas, Bayern München eller Real Madrids standards.

Han kommenterade även sin egna situation, som för närvarande ser något svag ut.

– Min framtid ligger i Romas händer. Om de vill behålla mig så vet de vad de skall göra. Om de vill sälja mig kan jag inte göra mycket åt det.

– Det är svårt att säga att vi har ögonen på Scudetton, för Juventus är riktigt starka och, som vi har sett, så förlorar de inga poäng, avslutade Manolas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply