Chelsea jagar Kostas Manolas på nytt

Chelsea jagar Kostas Manolas på nytt

Vill värva från Roma

Chelsea vill förstärka sin backlinje i vinter. Klubben jagar nu Romas mittback Kostas Manolas, enligt Football Italia.

Chelsea har under en längre period letat efter nya försvarare. I våras ryktades det om att Premier League-klubben förhandlade med Roma om en övergång för Kostas Manolas, men en transfer för mittbacken blev aldrig av. Klubbledningen på Stamford Bridge ska nu se en ny chans till att kunna värva spelaren, uppger Football Italia.

Uppgifter inom Roma påstår att Manolas och hans nuvarande klubb har problem att komma överens om ett nytt kontrakt. För tillfället tjänar 25-åringen mindre än 40 000 pund i veckan, vilket gör honom till en av de minst betalda spelarna i Serie A-klubben. I och med problemen i förhandlingarna mellan Roma och Manolas ska nu Chelsea se sin chans att kunna locka till sig försvararen. Premier League-laget uppges göra ett nytt försök att värva mittbacken under det kommande transferfönstret.

Inte ensam

Manolas är inte den enda försvararen som Chelsea har jagat sedan Antonio Contes ankomst till klubben. Tidigare har det även talats om att klubben trappar upp i jakten på Real Madrids Pepe och att man slåss med Manchester City om Leonardo Bonucci.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply