Uppgifter: Chelsea förhandlar om Kostas Manolas

Uppgifter: Chelsea förhandlar om Kostas Manolas
bet365

Kostas Manolas klar för Chelsea?

Enligt den italienska siten Calciomercato.com ska representanter Chelsea haft möte med AS Roma om att värva Kostas Manolas till nästa säsong.

Kostas Manolas kommer allt närmare en flytt till Englands huvudstad London. Greken som lämnade Olympiakos för spel i AS Roma har gjort stor succé i på Olympiastadion i Rom och jagas av flera storklubbar runt om i Europa och nu kan försvararen vara klar för Premier League och spel i Chelsea denna säsong.

Enligt Calciomertacto.com ska representanter från Chelsea och Roma träffats för att förhandla om en övergång för spelaren vars kontrakt med den italienska huvudstadsklubben går ut sommaren 2019.

CHELSEA KAN VÄRVA FRÅN NAPOLI

Under flera år har en flytt till England varit aktuell för Gonzalo Higuain, som för närvarande spelar i Napoli. Och nu kan en sådan övergång bli verklighet. Enligt La Repubblica ska London-klubben nämligen erbjuda Napoli omkring 60 miljoner euro, motsvarande 555 miljoner kronor, för att knyta till sig den argentinske stjärnan. Men uppgifterna gör också gällande att ett sådant bud är alldeles för lågt, då italienarna hänvisar till spelarens utköpsklausul på 94 miljoner euro, motsvarande 871 miljoner kronor, om en affär ska ro i hamn.

Gonzalo Higuaíns kontrakt med Serie A-klubben sträcker sig till och med sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply