Liverpool jagar Barcelonas Arda Turan

Liverpool jagar Barcelonas Arda Turan

Liverpool vill värva Barcelonas mittfältare

Arda Turan kan flytta till Premier League i vinter. Liverpool vill värva den turkiska mittfältaren, uppger Fotbolltransfers.

Arda Turan har haft problem med att ta en plats i Barcelonas startelva sedan sin ankomst till klubben under sommaren 2015. Detta har gjort att spelaren har kopplats ihop med andra europeiska storklubbar, trots att mittfältaren själv har sagt att han trivs väldigt bra på Camp Nou. Bland annat har det tidigare talats om att Milan riktar in sig på Turan, och under sommaren ryktades det även om att 29-åringen var på väg till Arsenal och Borussia Dortmund. Nu ger sig även Liverpool in i jakten på spelaren. Den engelska klubben kommer att försöka locka till sig Turan under det kommande transferfönstret, enligt Fotbolltransfers.

Jürgen KloppLiverpools tränare, sägs vilja värva Barcelona-spelaren för att förstärka spelartruppen på Anfield inför en potentiell titelstrid i Premier League. Han ska ha sagt detta till klubbledningen, som nu påstås undersöka möjligheten till att värva Turan.

Inte första gången

Turan har kopplats ihop med Liverpool under flera gånger de senaste åren, detta efter att spelaren tidigare har sagt att Liverpool är hans drömklubb och att han vill spela för dem i framtiden. Det återstår att se om drömmen går i uppfyllelse i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365