Nacho Monreal öppnar för återkomst i La Liga

Nacho Monreal öppnar för återkomst i La Liga

Nacho Monreal flörtar med Athletic Club de Bilbao

Säger till baskisk media att han gillar Athletic Club men att han för tillfället inte tänker på framtiden då han trivs bra i Arsenal.

Efter ett par mindre bra säsonger från Nacho Monreals sida är spanjoren tillbaka och har under de senaste matcherna varit en av lagets bättre spelare. Vänsterbacken som hunnit bli 30 år är även tillbaka i det spanska landslaget som i lördags slog Makedonien med 4-0.

Monreal anslöt till Arsenal i februari 2013 och har för närvarande ett kontrakt med klubben som sträcker sig till och med sommaren 2019. Enligt spelaren har han inga planer att lämna Emirates Stadium i vinter men att en återkomst till La Liga kan bli aktuell, då i Athletic Club från Bilbao.

– Jag gillar Athletic Club väldigt mycket. För tillfället tänker jag endast på nuet och vill inte ta tag i framtiden, men jag vill inte stänga några dörrar. Jag har flera vänner i Athletic, bland annat Raúl García, säger Monreal till Radio Euskadi under landslagsuppehållet där Spanien möter England på tisdagskvällen.

Arsenal följer svenske 16-åringen

Svensk talangutveckling fungerar bra och flera gånger per år ser vi svenska ungdomar flytta utomlands för att prova lyckan. England och Holland är länder som ofta lockar till sig talanger och nu kan ännu en ung svensk talang ta klivet till något storklubb.

Enligt Fotbollstransfers.com kan yttermittfältaren lämna Husqvarna för att prova lyckan i Arsenal, men även PSV och Feyenoord finns på kartan, och det är den sistnämnda klubben som är närmst att knyta till sig spelaren, något som Gwargis rådgivare Walid Faour bekräftar.

– Ja, jag är i Holland just nu på besök hos Feyenoord tillsammans med Peter Gwargis. Peter har gjort träningar både U17 och U19. Det är en vänsterfotad offensiv fotbollsspelare som många här menar kommer bli en ny Özil, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply