LISTA: Tio av de fysiskt största spelarna

Tio av de största och bredaste fotbollsspelarna

Nuförtiden är fotbollsspelare i princip så vältränade man kan bli, givetvis med undantag. Fysiken inom fotbollen har utvecklats någon enormt de senaste 20 åren. Tidigare var det inte ovanligt med spelare som hade en kulmage, lite hull och såg inte ut att vara en professionell fotbollsspelare. Därför tänkte vi på Silly Season Sverige lista tio av de mest överviktiga fotbollsspelarna.

Listan är helt utan någon inbördes ordning utan det är bara tio av de största och mest överviktiga spelarna som spelade professionell fotboll under sin karriär. Spelaren ska ha varit så under sin karriär, alltså inte ha lagt på sig lite extra kilo efter sin karriär som en viss Ronaldo gjorde efter sin makalösa karriär.

Fotbollens tio fysiskt största spelare

Tidigare har vi bland annat skrivit om de snabbaste spelarna och de längsta fotbollsspelarna. Nu tänkte vi fokusera oss på de största fotbollsspelarna med betoning på de lite rundare fotbollsspelarna. Se om du känner igen någon av dessa tio namn på listan av de tio mest överviktiga spelarna. Några är mer kända en andra, men majoriteten är inte några av de absolut främsta genom tiderna. Men nu sätter vi igång listan på några av de fysiskt största spelarna i fotbollen.

Kevin Pressman

LISTA: Tio av de fysiskt största spelarna

Kevin Pressman är något av en kultspelare i Premier League. Han gjorde över 400 matcher för Sheffield Wednesday och drygt 150 av de var i Premier League. Med sin enorma storlek var han inte den smidigaste, men han var en otroligt skicklig målvakt som även representerade Leeds, Leicester, Stoke, West Bromwich och ett antal mindre klubbar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply