Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra

Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra

Tio lagkamrater som avskydde varandra

Tio lagkamrater som avskydde varandra? Som lagkamrater finns det självklart inget tvång om att man skall komma överens. I lag som Manchester United, Paris Saint-German, Bayern München, Arsenal och FC Barcelona tjänar många av spelarna så pass bra att en kan stå ut med att inte komma överens med eller gilla alla. I vissa fall är det helt enkelt bara så att man inte tål en del lagkamrater. Vissa av dessa relationer har den allmänna publiken inte lyckats undgå att märka.

Tio stjärnor som var lagkamrater men inte gillade varandra

Tio lagkamrater som avskydde varandra? Här på Silly Season Sverige har vi nu listat tio stycken lagkamrater som inte kunde stå ut med varandra. Vi har även en del andra populära listor som en kan ta del av nedan.

10. Bobby Charlton – Jack Charlton

De båda toppspelarna var bröder, något som inte hjälpte utan snarare stjälpte de båda. Bobby Charlton är synonymt med Manchester United och han gjorde över 600 matcher för klubben. Han representerade även England, som brodern Jack Charlton. De spelade tillsammans i landslaget men hade aldrig en bra relation med varandra och kom inte överens. En dispyt mellan Bobbys fru och brödernas mor skall slutligen ha brutit relationen mellan de båda för evigt.

9. Zlatan Ibrahimovic – Rafael Van der Vaart

Lista: Tio lagkamrater som avskydde varandra

foto: bildbyrån

De båda spelade tillsammans i Ajax som unga och driva spelare. Det var okej med varandra under ett par säsonger, tills en incident skedde som skakade allt. Under ett möte i en landskamp menade Van der Vaart på att Zlatan skulle ha skadat honom med mening. Det sa han till pressen efteråt. Zlatan, ivrig att få sista ordet, sade att han skulle bryta båda benen på Van der Vaart. Därefter var stämningen inte alltför god mellan de båda.

8. John Terry – Wayne Bridge

Terry och Bridge var lagkamrater i både Chelsea och det engelska landslaget. Vad Terry höll på med bakom ryggen på Bridge är något av det värsta man kan göra. Bridge var tillsammans med den franske modellen Vanessa Perroncel och de hade ett barn tillsammans, men det uppdagades att Terry och Perroncel hade en affär. Perroncel blev till och med gravid med Terrys barn och gjorde en abort. Bridge hade då flyttat till Manchester City och vägrade skaka Terrys hand då de möttes.

7. Robert Lewandowski – Jakub Blaszczykowski

Lewandowski spelade i Dortmund innan han kom till Bayern, där han spelade tillsammans med den polske landslagskollegan Blaszczykowski, men de båda kom aldrig överens. Från början skall det ha varit på grund av skilda politiska åsikter, men 2013 skadade sig Blaszczykowski, dåvarande kaptenen i det polska landslaget, och Lewandowski fick ta över bindeln. Då Blaszczykowski väl återhämtade sig fick han inte komma tillbaka, då Polens tränare ansåg att Lewandowski, en anfallare som var på väg att etablera sig som en av världens bästa, var bättre att ha som kapten och då de båda hade en svag relation fick Blaszczykowski stå över. Numera är han tillbaka i landslaget, men denna situation gjorde knappast något bättre.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply