Sverige Estland TV kanal: vilken kanal visar Sverige Estland på TV?

Vilken kanal visar Sverige Estland på TV?

Vilken kanal visar Sverige Estland på TV?

Sverige Estland vilken kanal och tid i VM-kval!

Sverige Estland TV kanal? Sverige Estland vilken Kanal? Vilken kanal visar Sverige Estland? Vilken kanal sänder Sverige Estland? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Sverige-Estland på TV. Streama matchen live här =>

Efter två vinster i VM-kvalet spelar Sverige nu mot Estland, detta i en träningsmatch på Friends Arena på onsdagskvällen – kolla in oddsen hos Unibet och betsafe. Vem visar Sverige Estland matchen? Streama matchen live här =>

Sverige Estland TV kanal

Sverige Estland TV kanal? Vilka sänder Sverige Estland på TV? När spelar Sverige mot Estland? Vilka visar matchen mellan Sverige och Estland på TV? Streama matchen live här =>

Nedan ser ni oddsen för matchen. Det är ingen tvekan att det är Sverige som är favoriten till att ta hem vinsten. Man kommer dock vila flertalet spelare från de förra matcherna, vilket innebär flera rotationer. Det återstår även att se vilken elva som gästerna från Estland kommer ställa upp med.

Nedan ser ni de bästa oddsen på matchen.

1 X 2
Odds Sverige Estland 1X2: 1,14 7,50 18,00
1X 12 2X
Odds Sverige Estland 1X, 12 & X2 2,20 1,30 1,15
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,08 1,68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,98 1,77

Sverige Estland på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Sverige slog Georgien med nöd och näppe i den första kvalomgången. Därefter vann man enkelt mot Kosovo på bortaplan med 3-0. Nu kommer de som fick mindre speltid i de tidigare matcherna att få chansen att visa upp sig. Frågan är vilka spelare som Janne Andersson kommer att starta med.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Sverige Estland  och vem sänder Sverige Estland? När det är Champions League är det Viasat som sitter på sändningsrättigheterna. Denna match är dock en träningsmatch. När det kommer till matcherna kan det skifta om vem som visar matcherna. I detta fall är det TV4-Gruppen som har rättigheter till matchen. Se matchen här =>

Sverige Estland TV kanal

Sverige Estland TV kanal –  vilken kanal visar Sverige Estland på TV?

Sverige vs Estland blir spännande. Framför allt då vi kommer få se flertalet spelare visa upp sig. Då det är en träningsmatch är det inget som står på spel, men att se nya spännande landslagsspelare är aldrig fel. Om du vill spela på matchen finns de bästa oddsen hos spelbolagen Leo Vegas och betsafe. Det är klart vem som kommer att sända denna match. Det är TV12 och C More Play som sänder matchen i Sverige.

Sverige Estland – vilken kanal sänder Sverige Estland TV sändning

Sverige är inte lika starka under 2021 som man var under tidigare år. Många från det äldre gardet har lagt skorna på hyllan och även om många talangfulla spelare kommit in har man inte samma styrka och spel som tidigare. Man växer dock med åren och med Zlatan tillbaka i truppen kan allt hända på Friends Arena.

Sverige Estland TV kanal – 31 mars

Då inga fans kan vara på plats kommer många att bänka sig hemma i tv-soffan när matchen spelas. Det finns ett stort allmänintresse i Sverige, speciellt när det är Estland man möter.

Sverige Estland förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Sverige har en viktig match framför sig och det återstår att se hur långt man kan gå i turneringen.

Sveriges startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Estlands startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Sverige-Estland TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Har du i tankarna att lägga ett spel på Sverige Estland? Unibet och betsafe är några av spelbolagen tidigare nyttjat de möjligheter som givits i samband Sveriges landskamper. Inför Sveriges möte med Estland finns det en hel del erbjudande, bland annat från Nordicbet  vill spela på Sverige Estland =>

Om du vill betta på Sverige-Estland eller någon annan match måste du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus.

Vilken kanal visar Sverige Estland på TV?

Sändning och tid – 20:00

Vilken kanal visar Sverige mot Estland? TV-tiden för Sverige-Estland är på onsdag den 31:e mars och matchen börjar kl 17:45. Estland Sverige sändning och speltid är kl. 17:45 och Sverige-Estland-matchen sänds på TV12 och C More Play.

När spelas matchen?

Matchen mellan Sverige och Estland spelas på onsdag den 31 mars 2021 klockan 17:45.

Vart spelas Sverige-Estland?

Sverige-Estland-matchen spelas på Friends Arena i Solna.

Var sänds Sverige-Estland?

Sverige Estland på TV? Matchen kommer att visas på TV12 och C More Play. Sändningen startar 20:00.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Sverige-Estland-biljetter? Det finns tyvärr inga biljetter att köpa till matchen. Det kommer inte att tillåtas några fans på stadion på grund av coronapandemin.

You must be logged in to post a comment Login