Topp 10: Världens längsta fotbollsspelare

Topp 10- Världens längsta fotbollsspelare

De längsta fotbollsspelarna i världen

Vilka är världens längsta fotbollsspelare? Vem är världens längsta fotbollsspelare? Hur lång är världens längsta fotbollsspelare? Har du någonsin sett en fotbollsspelare som är väldigt lång eller 10 långa fotbollsspelare över 2 meter som fortfarande är aktiva? Frågan är vilka dessa långa spelare är och vilka som utgör världens längsta fotbollsspelare? Nu behöver du inte tänka på det längre, utan vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de 10 längsta fotbollsspelarna i världen. Trots att vi svenskar är kända för att vara långa så hittade vi tyvärr inte några tillräckligt långa svenska fotbollsspelare för denna lista då alla på listan är professionella fotbollsspelare som är över 2 meter.

Topp 10- Världens längsta fotbollsspelare

Topp 10: Världens längsta fotbollsspelare

Vi har tidigare skrivit om världens bästa fotbollsspelare där vi bland annat skrivit om världens bästa mittfältare, världens bästa dribblare och världens bästa målskyttar, men nu tänkte vi göra något annorlunda och fokusera på fotbollsspelarnas figurer istället. Denna lista med världens längsta fotbollsspelare är den första listan i en serie där vi kommer att avverka; världens kortaste fotbollsspelare, världens största fotbollsspelare, världens starkaste fotbollsspelare, världens tyngsta fotbollsspelare. Vi kommer att börja med att ta en titt på de 10 längsta längsta fotbollsspelarna i världen. Senare ska vi försöka upprätta en lista med allsvenskans längsta spelare. Skulle du säga att längd och långa fotbollsspelare har en fördel när de är längre än sina medspelare eller utgör längden en nackdel i spelet? Ibland kan det vara lite av de båda eller inget alls men i vilket fall som helst ger vi er nu listan över världens längsta fotbollsspelare.

10. Kjell Petter Opheim – 2.03 m

Kjell Petter Opheim är en av världens längsta fotbollsspelare - 2,03 m (203 cm)

Kjell Petter Opheim är en av världens längsta fotbollsspelare med 2,03 meter (203 cm). Kjell Petter Opheim är för tillfället tränare i Stryn (i tyska tredjedivisionen) och har tidigare spelat för flera olika klubbar, bland annat Lyn och Moss FKOpheim är inte någon av de mest kända spelarna men han får iallafall plats på denna listan med sina 2 meter och 3 centimeter.

9. Even Iversen – 2.03 m

Iversen är en norsk spelare som aldrig spelat för en klubb utanför sitt hemland. För tillfället är han klubblös men hans största framgång var när han säsongen 2006/2007 spelade för Bode/Glimt. Med en längd på 2,03m är norrmannen nummer nio på lista.

Even Iversen - en av de längsta fotbollsspelarna i världen - 2.03 m (203 cm)

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply