Juventus ger sig in i jakten på Julian Weigl

Juventus ger sig in i jakten på Julian Weigl

Julian Weigl till Juventus?

Juventus vill förstärka spelartruppen. Italienarna jagar Borussia Dortmunds Julian Weigl, uppger Transfermarketweb.

Julian Weigls framtid i Borussia Dortmund är osäker. Flera storklubbar jagar mittfältaren, som kan lämna Westfalenstadion i vinter. Tidigare har det ryktats om att Manchester City är intresserade av Weigl och att Barcelona riktar blickarna tysken. Idag sägs det att även Juventus ger sig in i jakten på 22-åringen. Den italienska klubben vill plocka in Weigl, enligt Transfermarketweb.

Juventus planerar att lägga ett bud på spelaren under det kommande transferfönstret i januari.

Det är dock tveksamt om Dortmund vill sälja tysken. Weigls kontrakt med klubben sträcker sig till och med juni 2021. Därför har föreningen ingen brådska med att släppa iväg spelaren.

Anlände 2015

Weigl har tillhört Dortmund sedan sommaren 2015. Då lämnade han 1860 München. Under sin tid i föreningen har mittfältaren varit med och vunnit den tyska cupen.

Juventus på transferjakt

Juventus vill värva flera spelare i vinter, förutom Weigl. Tidigare har det talats om att Chelseas Pedro kan ansluta till klubben och att italienarna vill värva Diego Godín.

Dessutom uppges det att det kan bli en förändring på tränarsidan. Det hävdas att Carlo Ancelotti kommer att ersätta Massimiliano Allegri.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply