bet365

Chelsea jagar Jamie Vardy

Chelsea jagar Jamie Vardy

Chelsea fortsätter att jaga Jamie Vardy

Chelsea vill värva en ny anfallare. Nu riktar klubben blickarna mot Leicester Citys Jamie Vardy, skriver Transfermarketweb.

Chelsea vill ha fler alternativ till Alvaro Morata på anfallspositionen. Klubben är missnöjd med Michy Batshuayi och letar därför efter en ny forward. I den processen så riktar klubbledningen sina blickar mot Leicester City. De vill värva Jamie Vardy, enligt Transfermarketweb.

Chelsea anser att Vardy skulle vara en perfekt backup till Morata. De kommer att försöka värva anfallaren i vinter. När transferfönstret öppnar i januari kommer Londonklubben att lägga ett bud på spelaren.

Det här är inte första gången som det ryktas om att Chelsea vill värva Vardy. Redan i januari 2016 så kopplades anfallaren ihop med en flytt till Stamford Bridge, och i somras sades det att Chelsea ville ersätta Diego Costa med Vardy.

Chelsea jagar Jamie Vardy

En otrolig säsong

Vardy slog igenom i Premier League under säsongen 2015/2016, då Leicester vann ligan. Under säsongen så gjorde anfallaren 24 mål och slutade tvåa i skytteligan. Sedan dess har han rankats som en av Englands bästa anfallare och varit ett givet namn i nationens landslagstrupp.

Vardy är inte den enda spelaren som Chelsea vill värva. De mörkblå jagar även Christian BentekeAlexis Sanchez och Javier Pastore. Det återstår att se om någon av de här övergångarna kommer att ske i januari.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply