Barcelona jagar Anthony Martial, Harry Kane och Christian Eriksen

Barcelona jagar Anthony Martial, Harry Kane och Christian Eriksen

Barcelona jagar Premier League-trion

Barcelona är på transferjakt. Klubben vill värva Anthony Martial från Manchester United och Harry Kane och Christian Eriksen från Tottenham, uppger ESPN.

Barcelona siktar alltid på att vinna de turneringar och mästerskap som klubben deltar i. I år är inget undantag. Målet är att vinna Champions LeagueLa Liga och Copa del Rey. För att utöka sina chanser att nå det målet så vill spanjorerna plocka in tre spelare från Premier League. De vill värva Anthony Martial från Manchester United och Harry Kane och Christian Eriksen från Tottenham, skriver ESPN.

Robert FernandezBarcelonas sportchef, har varit och scoutat spelarna under den senaste tiden. Han var och såg Kane och Eriksen när Tottenham spelade mot Real Madrid, och var även på plats i Lissabon när Martial spelade för United mot Benfica. Sportchefen gillade det han såg och nu vill han värva trion till Camp Nou.

Det kommer dock bli väldigt svårt för Barcelona att värva spelarna. Kane och Eriksen är två av Tottenhams största stjärnor och Martial värderas högt i United. Det är väldigt tveksamt om de två engelska klubbarna vill sälja dessa spelare, och om de väljer att göra så kommer det bli väldigt dyrt för Barcelona att värva alla tre.

Slåss med ärkerivalen

I sin jakt på Kane så kommer Barcelona att behöva slåss om spelaren med Real Madrid. Champions League-mästarna vill också värva den engelska anfallaren. Dessutom är även Manchester United på jakt efter Kane.

Fler heta transferrykten

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply