Carlo Ancelotti kan återvända till Serie A – för att ta över Juventus

Carlo Ancelotti kan återvända till Serie A - för att ta över Juventus

Carlo Ancelotti kan ta över juventus

Enligt uppgifter i brittisk press kan Carlo Ancelotti ha hittat ett nytt tränarjobb till nästa säsong. Juventus ska nämligen vara villiga att skriva ett kontrakt med italienaren som fick sparken av Bayern München i slutet av september.

Carlo Ancelotti är en tränare som varit i flera av Europas största klubb. Juventus, Milan, Paris Saint-Germain, Chelsea och Real Madrid har alla varit hem för italienaren. Italienarens senaste tränarjobb var i Bayern München som han fick lämna 28 september och det är fortfarande oklart var vi kommer få se 58-åringen härnäst.

Att hitta en ny klubb ska dock inte vara något större problem för tränarlegendaren och nu kommer uppgifter om vart italienaren kan komma att träna efter årsskiftet. Enligt The Sun ska nämligen Juventus ha visat intresse för att anställa tränaren på nytt. Ancelotti har tidigare varit i klubben mellan 1999 och 2001 där han tog klubben till två andraplatser i Serie A och nu kan han alltså återvända till Allianz Stadium och ersätta Massimiliano Allegri.

Carlo Ancelotti kan återvända till Serie A för att ta över Juventus

Juventus ska dock inte vara det enda alternativet som finns för Ancelotti när han tittar sig runt för nya alternativ, även West Ham United och lag från den kinesiska superligan ska vara ett alternativ, liksom att ta över det italienska landslaget.

SE ÄVEN: LISTA: Tränare som vunnit Champions League som spelare

SE ÄVEN: Lista: Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply