Kryssade mot Östersund – nu kan stjärnan gå till Premier League

bet365
bet365

Kryssade mot Östersund - nu kan stjärnan gå till Premier League

Athletics mittbackstjärna på väg till Chelsea eller Manchester City

En av La Ligas största mittbacksstjärnor, Athletic Clubs Aymeric Laporte, kan vara på väg att byta klubb. Och inte bara det, utan även liga. För den 23-årige mittbacksgeneralen är på väg att även byta liga.

Under gårdagen (torsdag) så var Laporte med om att tappa poäng i 2-2-matchen mot Östersund i Europa League. En match där den allsvenska klubben var närmare en seger än Bilbao-laget egentligen var en poäng. För ÖFK briljerade matchen igenom och trots att den baskiska storklubben fick både det första och sista ordet så kanske tre poäng till Jämtlands nya pärla skulle vara mer rättvist.

Kryssade mot Östersund nu kan stjärnan gå till Premier League

Kan gå till Manchester City och Chelsea

Men blev det trots allt 2-2 och delad pott efter att Iñaki Williams gett den baskiska klubben en sen kvittering. Och trots att matchen var långt ifrån den bäst genomförd försvarsmässigt så är trots allt en av spelarna på väg att byta upp sig.

Det handlar då om Aymeric Laporte. Faktum är att Bilbaos mittback varit på väg till Barcelona och Real Madrid förut och nu ska även två andra stora lag rycka i honom. Det ska då, enligt rykten från Sky Sports samt franska L’Equipe vara Chelsea och Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply