Antonio Conte vill värva från Serie A

Antonio Conte vill värva från Serie A

Vill värva ett antal Serie A-spelare till Chelsea

Antonio Conte vill värva Leonardo Bonucci, Radja Nainggolan och Kostas Manolas till Chelsea, uppger Football Italia.

Igår blev det klart att Antonio Conte lämnar det Italienska landslaget efter EM och det mesta talar nu för att Han presenteras av Chelsea inom kort. Nu börjar rykten uppstå om att Conte börjar blicka mot sitt hemland för att se om det finns möjligheter att värva från Serie A.

De tre spelarna italienaren helst skulle vilja värva är Leonardo Bonucci från Juventus och Radja Nainggolan och Kostas Manolas från Roma, uppger Football ItaliaConte tränade Bonucci under tre säsonger i Turinklubben och hade stort förtroende för sin försvarare under den perioden. Samtidigt sägs han vara en stor beundrare av de två nämnda Roma-spelarna. Chelsea ska vara villiga att spendera 96 miljoner euro för att locka de tre spelarna att lämna Serie A för att i stället spela i den engelska ligan.

Dessutom kan Arturo Vidal vara på väg till Chelsea. Chilenaren är även han en spelare som Conte tränade i Juventus och under den tiden blommade Vidal ut till att bli en världsstjärna på sin position.

För att göra plats för alla nyförvärv måste Chelsea rensa ut vissa spelare från den nuvarande truppen. Tidigare har det hävdats att 9 spelare kan lämna Chelsea. Nu sägs det att Conte inte har några planer att behålla FalcaoLoic Remy och Pedro. Deras tid på Stamford Bridge ser ut att vara över till sommaren.

Conte har varit italiensk förbundskapten sedan sommaren 2014. Innan dess ledde han Juventus till tre raka ligatitlar. Nu talar det mesta för att Chelsea blir hans nästa destination, och det verkar som att tränaren är förberedd på vilka han vill värva om så blir fallet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply