Uppgifter: Nicklas Bendtner kan få sparken från Wolfsburg

Uppgifter: Nicklas Bendtner kan få sparken från Wolfsburg

Efter ännu en skandal

Nicklas Bendtner är mer benägen än de flesta att hamna i trubbel och nu kan konsekvensen bli att han får sparken från VfL Wolfsburg efter att ha kommit 45 minuter för sent till träningen.

Nicklas Bendtner har ännu en gång strulat till det. Under tisdagen skulle det tyska Bundesliga laget VfL Wolfsburg ha sitt förmiddagspass men träningen började utan att Bendtner syntes till enligt Viasatsport. Dansken släntrade in 45 minuter senare på träningsanläggningen men skadan var redan skedd. På eftermiddagspasset så fick 28-åringen löpa vid sidan av istället för att vara en del av den kollektiva träningssessionen. Enligt Wolfsburger Allgemeine Zeitung så kan det nu vara så att Bendtner riskerar att få sparken av Wolfsburg.

Anfallarens agent, Ivan Marko Benes, tog sig omedelbart till Wolfsburg för ett samtal med klubben och diskutera situationen som hade uppstått men ingenting har ännu rapporterats om vad som kan tänkas ske med Bendtners framtid. Danskens pressansvarige, Elisa Lykke, har inte kommenterat dagens händelse enligt danska TV 2 Sport.

Det är inte första gången som dansken kommer försent till träningen eller på annat sätt har hamnat i onåd hos klubben. En händelse som blev väldigt uppmärksammad var för ett antal veckor sedan när dansken valde att lägga upp en bild på det sociala mediet Instagram som föreställde honom som klev in i en bil. Det låter oskyldigt i sig, bara det att bilen var en Mercedes, konkurrent till Volkswagen som sponsrar Wolfsburg samt har sin huvudsits i den tyska staden. Straffet blev en häftig böter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply