Bekräftat: Harry Redknapp blir förbundskapten för Jordanien

Bekräftat: Harry Redknapp blir förbundskapten för Jordanien

Kommer tillfälligt ta över förbundskaptensrollen

Harry Redknapp är ny förbundskapten för Jordaniens landslag för deras kommande två VM-kvalmatcher mot Bangladesh och Australien samtidigt som han nyligen blivit utnämnd till Derby Countys sportchef.

Harry Redknapp har en hektisk period framför sig. Den före detta Tottenhamtränaren ska nu ta över Jordaniens landslag för deras två kommande VM-kvalmatcher nu i mars mot Bangladesh och Australien, som en tjänst för Prins Ali Bin Al Hussein, FIFA:s presidentkandidat som förlorade valet. Han har även precis börjat jobbet som ny sportchef för Derby County, rapporterar Sky Sport. 69-åringen, som tidigare har tränar lag som Queens Park Rangers, Tottenham Hotspur, Southampton och West Ham kommer att börja sin mentorroll hos Derby på onsdag. Där kommer han att hjälpa tränare Darren Wassall att förbereda Championshiplaget för deras derby mot Nottingham Forest som tar plats på hemmaplan på lördag innan han flyger till Mellanöstern för att sluta upp med Jordanien.

– Det kommer att bli ett par tuffa veckor, det är säkert, sade Redknapp till The Sun.

– Jag är kompis med prins Ali och ville att han skulle ta över efter Sepp Blatter. Han frågade mig om jag ville ta över laget för ett par matcher och jag sade ja. Jag kommer att medverka på Forest matchen och sen åka direkt till London för att flyga till Jordanien. Det är en hektisk tid men jag har saknat känslan av att vara involverad i fotboll, fortsätter han.

Prins Ali är överhuvud för Jordaniens fotbollsförbund men förlorade FIFA:s presidentval mot Gianni Infantino förra månaden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply