Antonio Conte presenteras av Chelsea inom kort

Chelsea kan ha hittat sin nya huvudtränare

Guus Hiddink kommer lämna tränarposten för Chelsea efter säsongens slut. Jakten på en ny tränare är i full gång och lösningen kan vara närmre än man tror då Antonio Conte kan presenteras när som helst.

I över en månads tid har det pratats om Antonio Conte i Chelsea-lägret. Det började som ett löst rykte, men allt fler medier har snappat upp ryktet och fler menar att det kommer hända. Conte kommer ta över Chelsea efter sitt jobb i EM i sommar som italiensk förbundskapten.

Frågan är då när anställningen kommer bli officiell. Det kommer ofta nya uppgifter som menar att han kommer skriva på vilken dag som helst. Dessa uppgifter har blivit allt tätare de senaste veckorna och allt talar för att Conte kommer bli tränare i Chelsea då Hiddinks kontrakt går ut i sommar. Rai menar dessutom att han kan presenteras idag.

”Allt tyder på att Conte kommer att försvinna”

Den italienska tidningen Rai skriver att Antonio Conte har pratat med det italienska fotbollsförbundet och att han har blivit avtackad för sina tjänster.
– Allt tyder på att Conte kommer att försvinna, säger dessutom styrelseordföranden i italienska tränarförbundet, Renzo Ulivieri, till Rai.

Som ersättare till Conte nämns namn som Roberto Donadoni, Walter Mazzarri och Leicesters succétränare Claudio Ranieri.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365