9 spelare kan lämna Chelsea

9 spelare kan lämna Chelsea

Utan Champions League plats så lämnar de

Det ser ut som att Chelsea inte kommer att spela Champions League fotboll förens tidigast om 2 säsonger igen, vilket gör att många stjärnspelare i laget kan komma att söka sig någon annanstans för att få en chans att spela i den ärofyllda tävlingen.

Chelsea fick i onsdags sina Champions League drömmar krossade av Paris St Germain och nu ser det ut som att Roman Abramovitjs dyra lag kan komma att splittra sig. Eden Hazard, Oscar, Nemanja Matic och Loic Remy är alla nästan säkert att de kommer gå vidare. John Terry försvinner då något nytt kontrakt inte har erbjudits, frontmannen Diego Costa vill återvända till Spanien, Radamel Falcao vill avsluta sin fruktansvärda utlåning, strikern Alexandre Pato är osannolikt att han stannar och forwarden Pedro kan också gå, enligt Daily Express.

Chelsea vill erbjuda Willian en ny deal inom de kommande veckorna för att kunna försöka behålla de få stjärnorna de kan men det är inte säkert att han kommer att stanna, då andra erbjudanden kommer komma. Den enda turneringen som Chelsea fortfarande är med i den här säsongen är FA cupen och där möter de Everton på lördag med ett skadedrabbat lag.

– Vi är alla väldigt, väldigt besvikna. Champions League är en enorm tävling, säger försvararen Branislav Ivanovic.

– Vi måste jobba väldigt hårt för att komma tillbaka till den nivån där vi kan spela Champions League. När du missar någonting, så vet du hur stort det är. Vi hoppas alla att vi kommer att vara ett starkt lag nästa år, som kan kämpa för att komma tillbaka. Det här är en punkt när alla måste vara riktigt motiverade. Inte bara för de nästkommande månaderna, utan för en lång period. Vi behöver jobba riktigt hårt för att komma tillbaka till den högsta nivån, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply