Manchester United jagar Federico Bernardeschi

Manchester United jagar Federico Bernardeschi

United vill värva från Fiorentina

Manchester United vill värva en av Fiorentinas spelare. Engelsmännen vill plocka in Federico Bernardeschi, uppger Daily Mirror.

Manchester United är aktiva på spelarmarknaden. I helgen blev det klart att Victor Nilsson Lindelöf flyttar till klubben. Dessutom ryktas det om att Álvaro Morata snart flyttar till Old Trafford. Nu talas det om att en till spelare är på ingång till United. Föreningen vill värva Federico Bernardeschi från Fiorentina.

Det kommer att vara hård konkurrens om spelarens signatur. Förutom United är flera andra klubbar intresserade av att värva BernardeschiChelsea har scoutat 23-åringen under en lång tid och Inter vill locka till sig yttern. Närmast att värva italienaren sägs dock Juventus vara, trots den rivalitet som finns mellan de svartvita och Fiorentina.

Sedan han var nio år gammal

Bernardeschi har spelat för Fiorentina sedan han var nio år gammal. Han anlände till föreningen under år 2003. Efter att ha tillhört samma klubb i 14 år ser det nu ut som att italienaren är på väg mot ett nytt äventyr.

United jagar flera

Förutom att jaga både Bernardeschi och Morata så vill Manchester United även göra andra värvningar i sommar. Det uppges att engelsmännen vill värva Raphael Varane och att föreningen förbereder ett bud på Gianluigi Donnarumma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply