Chelsea vill värva Milan Badelj och Federico Bernardeschi

Chelsea intresserade av Serie A-duo

Chelsea går som tåget i Premier League, trots det letar man förstärkning inför nästa säsong. Enligt Daily Mail är Fiorentinas Milan Badelj och Federico Bernardeschi på klubbens radar.

Chelsea har inlett Premier League starkast och placerar sig för närvarande högst upp i tabellen. Trots det vill Antonio Conte förstärka truppen inför nästa säsong, och han har identifierat två potentiella nyförvärv som han hoppas kunna slussa in, samtidigt som han vill göra sig av med Juan Cuadrado.

Det är Daily Mail som rapporterar att man spanat in två Fiorentina-spelare. Den ena är mittfältaren Milan Badelj, som varit en av Serie A-klubbens absolut bästa spelare de senaste säsongerna. Kroaten håller väldigt hög kvalité och hade gett konkurrens åt N’Golo Kante och Nemanja Matic på det centrala mittfältet. Den andra är yttern Federico Bernardeschi, som Conte känner sedan deras gemensamma tid i italienska landslaget. 22-åringen är mångsidig och kan användas både i anfall och försvar och hade därför varit en bra investering för Londonklubben.

För att slippa betala så högt pris för duon kommer man att erbjuda Cuadrado i motsatt riktning. Colombianen anslöt sig till Chelsea från just Fiorentina i fjol men gjorde inget större avtryck på Stamford Bridge, därför är han för tillfället utlånad till Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply