LISTA: 10 klubbar som bör värva i sommar

LISTA: 10 klubbar som bör värva i sommar

LISTA: Tio klubbar som bör värva i sommar

Sommarens transferfönster kommer att bli spännande. Det är en chans för klubbarna i bland annat Premier LeagueSerie ALa LigaBundesliga och Ligue 1 att förstärka sina spelartrupper. Vissa klubbar är i extra behov av att förstärka sina trupper. De måste nästan göra det för att kunna nå sina uppsatta mål. Därför har vi på Silly Season Sverige valt att lista tio klubbar som bör värva i sommar.

Se även: 10 stjärnor som kan byta klubb i sommar

Vilka lag bör värva spelare i sommar?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit flera olika listor om fotbollen. Vi har till exempel listat tio roliga fakta om Janne Anderssonspelare som representerat både Juventus och Real Madrid och Premier Leagues bästa målvakter 2016/2017. Innan ni klickar er in på de listorna rekommenderar vi först att ni läser om vilka tio klubbar som bör värva i sommar.

1. Chelsea

LISTA: 10 klubbar som bör värva i sommar

Chelsea hade en fantastisk säsong och vann Premier League. Nu kommer klubben spela i Champions League, efter att ha misslyckats med att kvalificera sig för turneringen i fjol. För att kunna konkurrera både på hemmaplan och i Europa måste Chelsea plocka in nya spelare. Det ryktas om att föreningen leder jakten på James Rodríguez och att klubben jagar Alex Sandro.

2. Barcelona

LISTA: 10 klubbar som bör värva i sommar

Barcelona vann endast Copa del Rey under den senaste säsongen. Om man tittar på klubbens målsättningar är det inte godkänt. För att se till att nästa år blir mer framgångsrikt bör katalanerna plocka in nya spelare under sommarens transferfönster. Det sägs att flera spelare är på väg till klubben. Det talas om värvningar av Marco VerrattiHector Bellerin och Douglas Costa.

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply