Manchester United vill värva Raphael Varane i sommar

Manchester United vill värva Raphael Varane i sommar

Raphael Varane kan återförenas med Jose Mourinho

Enligt brittisk media kan den franske försvararen vara på väg att lämna Real Madrid för spel i Premier League.

På lördagskvällen avgörs Champions League-finalen i Cardiff. Det är Juventus och Real Madrid som gör upp om vem som ska vinna titeln 2017 och en spelare som kommer finnas med i truppen i den spanska huvudstadsklubben är Raphael Varane. Fransmannen anslöt till Real Madrid sommaren 2011 från Lens och har trots skadeproblem utvecklats till en försvarare Zidane räknar med. Denna säsong har det blivit 23 matcher i en spanska högstaligan och mycket tyder på att Zidane kommer satsa fullt ut på sin landsman nästa säsong, om Varane stannar i klubben.

På fredagsförmiddagen rapporterar Sky Sports UK att Manchester United med Jose Mourinho i spetsen vill värva 24-åringen. Enligt den brittiska tv-kanalen vill United förstärka sin defensiv då man nästa säsong vill utmana topplagen i Premier League samtidigt som man även kommer spela i Champions League. En affär kommer dock inte bli speciellt lätt. Zidane var den som rekommenderade Real Madrid att värva försvararen och det ska krävas mycket för att spelaren ska lämna Santiago Bernabéu under sommaren.

Det är oklart vad spelarens intentioner är men med ett kontrakt till och med sommaren 2020 och en utköpsklausul på 200 miljoner euro ska Real Madrid inte vara speciellt intresserade av att sälja spelaren från Lille.

Spela på Champions League-finalen – pengarna tillbaka om du inte vinner!

Zlatan Ibrahimovic vill stanna i Manchester United

Zlatan Ibrahimovic befinner sig just nu i en återhämtningsfas efter den otäcka skadan han drog på sig i slutet av den gångna säsongen. Svenskens framtid på Old Trafford har varit osäker på grund av den höga lönen, men enligt Zlatan själv vill han stanna i klubben.

– Zlatan vill fortsätta i Manchester United när han har återhämtat sig från skadan, ska Zlatan ha sagt enligt agenten Mino Raiola.

Manchester United vill värva Raphael Varane i sommar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply