bet365

Milner lägger kontraktsförhandlingarna åt sidan

bet365

James Milners ”planerar” att lämna Manchester City

Manchester Citys James Milners kontrakt går ut efter säsongen och mycket tyder på att engelsmannen då kommer att lämna klubben. Nu säger han att han kommer ta allt kontraktssnack efter säsongsslutet. 

James Milner kommer att vänta till efter säsongen innan han tar ett fullständigt beslut om sin framtid i Manchester City. Brendan Rodgers Liverpool sägs enligt rapporterna vara de som ligger närmast en underskrift av 29-åringen då Rodgers behöver en ersättare till Steven Gerrard som lämnar för MLS efter säsongen. Milner ska däremot inte vara nöjd över rapporterna som sagt att mittfältaren redan kommit överens med Liverpool.

Milners nuvarande kontrakt går ut i Juni och förhandlingarna har legat på grund sedan December då de körde fast. Manchester City-tränaren Manuel Pellegrini vill såklart behålla sin hårt slitande engelsman och ska så sent som förra månaden kallat Milner för ett ”fenomen” och för engelsk fotbolls ”mest komplette mittfältare”, i ett försök att behålla honom på Etihad Stadium.

Pellegrini vill att Milner stannar i klubben

– Milner är ett fenomen, en kille med ett stort hjärta. Jag hoppas att han stannar, om han lämnar så blir det för att han får ett kanonerbjudande från någon annanstans, sa Pellegrini för en tid sen.

Trots de fina lovorden från sin tränare har det bara blivit 13 starter på 31 matcher för mittfältaren under säsongen, och anledningen till att han nu funderar över sin framtid ska vara just speltiden.

Fler klubbar har visat intresse för Milner

Liverpool är dock inte de enda som jagar 29-åringen. Arsenal, Everton, Inter, och Roma ska alla följa utvecklingen noggrant.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply