bet365

Sagna ser ut att lämna de regerande mästarna

bet365

Bacary Sagna på väg att lämna Manchester City

Mycket talar för att Manchester Citys högerback Bacary Sagna kommer att lämna klubben till sommaren. Monaco och Inter har visat intresse för fransmannen.

Bacary Sagna anslöt till Manchester City förra sommaren från Arsenal, kontraktet med London-klubben gick ut och han gick därmed gratis till City. Tiden hos de regerande mästarna har väl inte riktigt blivit som Sagna tänkte sig. Under säsongen har det endast blivit sexton matcher för högerbacken (cuper inräknat), mycket tack vare konkurrenten Pablo Zabaleta, som har haft Manuel Pellegrinis stadiga förtroende.

Nu uppger Daily Star att Sagna är på väg bort från klubben. Inter och Monaco sägs vara intresserade av 32-åringen och prislappen ligger på omkring 4 miljoner pund, en summa som bägge klubbarna kan tänka sig att betala. Monaco ska till och med vara sugna på att inkludera talangen Laywin Kurzawa, som City är på jakt efter, i budet.

Sagna ser ett klubbyte som absolut nödvändigt för att kunna konkurrera om en plats i Frankrikes landslag till hemma-EM 2016.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply