bet365

Höwedes på Atletico Madrids radar

Atletico Madrid ger sig in i jakten på Benedikt Höwedes

Enligt transfermarkt.de ska de regerande spanska ligamästarna Atletico Madrid ge sig in i jakten på den tyske försvararen Benedikt Höwedes. 

Flera klubbar har redan radat upp sig för att locka till sig Schalke 04s mittback Benedikt Höwedes. Bland klubbarna det tidigare rapporterats om finns bland andra Premier League-duon Tottenham och Arsenal, men även ryska Zenit St Petersburg ska vara sugna på 27-åringen, som den senaste tiden uttalat sig om att tiden för en flytt snart kan vara inne.

Nu ger sig nästa lag in i handlingen. Enligt transfermarkt.de ska de regerande spanska ligamästarna Atletico Madrid ha ställt in siktet på den tyske landslagsmannen, som förra sommaren var med och bärgade ett VM-guld för till land. Enligt rapporter till den tyska sajten ska Atletico satt Höwedes högt upp på listan över möjliga nyförvärv inför sommarens transferfönster.

Höwedes har den senaste tiden hintat om att han är sugen på en ny utmaning, och om någon klubb hostar upp 18 miljoner euro, som den tyska klubben enligt uppgifter ska kräva för sin lagkapten, så kan en flytt vara möjlig.

27-årige Höwedes har varit Schalke trogen under hela sin karriär och har ett kontrakt som sträcker sig till Juni 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply